6|7 Wines: must have voor levensgenieters

Door  |  0 reacties

De must have voor levensgenieters van deze zomer: de handige take-away wijn van 6|7 Wines. Ideaal voor een middagje picknicken of voor op de boot.

Het idee is zo simpel dat je je afvraagt waarom niet heel veel wijn-leveranciers dit al hebben gedacht: een handige take-away wijn in een zak (of pouche zoals 6|7 Wines het noemt). Inclusief draaghengsel en handig kraantje. De zak wijn zuigt zich vacuüm zodra je er wijn uittapt via het kraantje. De wijn blijft op deze manier lang goed en er blijft weinig afval over na de laatste druppel.

Handig! Nooit meer slepen met flessen als je gaat picknicken. Geen flessen die omvallen en breken als één van de kinderen een onverwachte beweging maakt. Geen verspilde druppel wijn meer door ongelukjes.

6|7 Wines getest!

Heel eerlijk: we werden verliefd op de handige pouche, die je direct een zomergevoel geeft. En dat ook aan alle kanten uitstraalt. De achterkant verraste ons door de vele motto’s die ze nastreven (Open for pleasure, Share with friends, Laugh till you cry, Dance on the table, Be the best you can be, Finish till the last drop, Open another bottle). De sfeer is gezet en het liefst pak je direct je picknickmand in om een middagje te varen of met vrienden te crashen in het park. Stokbroodje kruidenboter erbij, muziekje, 6|7 Wines: de perfecte zomer-tijdbesteding.

Maar uiteindelijk blijkt 6|7 Wines meer dan een briljante verpakking. Wij moesten de witte Sauvignon, welke in Zuid-Afrika is gemaakt, natuurlijk even testen. En het mag duidelijk zijn dat eigenaar Jurgens Hanekom (van Atlantique Wines) zijn jeugd op een Zuid-Afrikaanse wijnboerderij doorbracht: hij weet wat goede wijn is. Vol van smaak, fruitig, maar zeker niet te zoet.

Waar koop je 6|7 Wines?

Op dit moment biedt 6|7 Wines (spreek je uit als sixtyseven wines overigens) alleen nog witte wijn in de pouches, maar 6|7 Wines biedt ook flessen aan (ja, ideaal voor de winter!). Deze zijn al wel in alle varianten verkrijgbaar.

Een pouche van 1,5 liter kost € 10,- (zes voor € 49,95). Duur? Nee, niet als je je bedenkt dat er in een zak 2x zoveel wijn zit als in een fles. En daar krijg je dan ook wel echt goede wijn voor, daar kan geen supermarktwijn van een paar euro tegenop.

Hoewel 6|7 Wines hard aan de weg timmert met haar naamsbekendheid zul je het merk nog niet in veel winkels tegenkomen. Maar er is geen nood aan de man: 6|7 Wines bestel je gewoon online via de webshop van Atlantique Wines.

Win, win, win!

Wil jij kennis maken met 6|7 Wines? Volg 6|7 Wines op Twitter of Instagram en deel jouw #summerof67 moment (met of zonder wijn!) aan het water. Elke vrijdag wordt er een winnaar blij gemaakt met de nieuwste wijnverpakking voor bij het water: de pouche. Van 15 t/m 31 augustus 2014 kun je daarnaast kans maken op twee moments of a lifetime met de SUPerGirls on Tour op 14 september in Haarlem.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *