Word interieurontwerper voor IKEA

Door  |  0 reacties

Droom jij van een carrière als interieurontwerper? Maak dan nu jouw droom waar via IKEA & ontwerp jouw ideale bad- of slaapkamer.

Is de nieuwe catalogus van IKEA al op je deurmat gevallen? Zo ja, dan zul je ongetwijfeld hebben gemerkt dat ze dit jaar de slaap- en badkamer in de spotlights zetten. Waarom juist deze? Focus ligt bij het inrichten van je huis vaak op ruimtes als de woonkamer en de keuken, daar waar alle gezelligheid van het dagelijkse leven plaats vindt. Maar hoe belangrijk is rust in onze huidige drukke maatschappij? Een fijne bad- en slaapkamer kunnen bijdragen aan de nodige rust. Tijd om ook deze ruimtes dus aandacht te geven!

En dat doet IKEA o.a. door Nederlands te vragen hun ideale bad- of slaapkamer te creëren. Waarbij jouw kamer ook nog eens – als je wint – te bewonderen is als heuse kamer in IKEA Amsterdam.

Elk jaar gaan we op bezoek in duizenden woningen over de hele wereld om te kijken hoe mensen wonen en wat hun dagelijkse bezigheden en frustraties zijn. De interieurs in onze showrooms zijn een weerspiegeling van hun wensen en behoeftes. Nu geven we onze klanten de kans om zelf duizenden mensen te inspireren met hun eigen droomkamer. De winnaar wordt uitgenodigd om samen met onze interieurontwerpers het Pinterest bord tot leven te brengen als daadwerkelijke IKEA kamer. – Richard la Graauw, Communication & Interior Design Manager IKEA Nederland

Interieurontwerper Ikea via PinterestHoe word jij interieurontwerper voor Ikea?

Mocht je nog geen gebruik maken van Pinterest, maak dan nu direct een account aan en zoek IKEA Nederland op. Op een speciaal board hebben zij al hun nieuwe producten gepind. Jij kunt je hier helemaal op uitleven: door jouw favoriete producten te repinnen creëer je eenvoudig jouw ideale kamer. Klinkt best makkelijk hè, interieur ontwerper worden?

Pinnen kan nog tot 12 september, daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt. Staat jouw kamer binnenkort in de IKEA?

Ga naar IKEA op Pinterest & ga aan de slag >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *