Webshop in the spotlights: Tierlantijn

Door  |  0 reacties

Er zijn van die webshops waar je meteen verliefd op wordt. Tierlantijn is er zo één. Een webshop vol zwart/wit & naturel producten. Waar je bij 95% van de producten denkt: hebbuh, nu!

Over Tierlantijn

In 2o06 begon eigenaresse Ilona haar jacht op stoere en sobere producten, van over de hele wereld. Het liefst fairtrade, van natuurlijke producten (linnen, hout, bamboe) & milieuvriendelijk. Haar producten verkocht (en verkoopt) ze vanuit een zeecontainer achter haar huis in Groningen. Gelukkig hoef je niet per se naar Groningen af te reizen (al moet je zeker haar winkel bezoeken als je er bent!) om van haar producten te genieten; haar woonwebshop is voor iedereen met één muisklik bereikbaar.

Onze favorieten

In de webshop van Ilona vind je producten voor in elke kamer van het huis: van de woonkamer tot de keuken, van de kinderkamer tot de werkkamer. Zelfs aan de badkamer en de tuin is gedacht. Je zou zonder moeite je hele huis in Tierlantijn-stijl kunnen inrichten. Uiteraard hebben we zo onze favorieten. Kijk je mee?

Webshop Tierlantijn

Alles over onze favoriete producten van Tierlantijn

1. Aan leuke bijzettafeltjes- en krukjes geen gebrek bij Tierlantijn. Check de rubriek woonkamer voor deze & meer toffe tafeltjes en krukjes.

2. Met stip op onze wishlist: de stoere tafel van hout en metaal voor in de eetkamer.

3. Niet alleen vanwege de smaak, maar ook vanwege de verpakking: in de categorie food is de Choco Coconut Tea onze favoriet.

4. Vrolijk je eetkamer op met o.a. deze geweldige broodplank in de vorm van een boterham. Stoer & eenvoudig!

5. Ligt jouw hobbykamer vol stationery? Breid deze dan uit met een van de producten van Tierlantijn. Favoriet bij ons: de snorren-paperclips.

6. Tierlantijn verkoopt ook bekende merken, zoals Riversdale. In de categorie badkamer scoort bij ons de DAYS collection enorm hoog. Tijd om jezelf te verwennen!

7. Hebben: deze Marokkaanse slofjes. Verkrijgbaar in de categorie slaapkamer.

6. Sla de categorie postkamer op Tierlantijn zeker niet over. Hier vind je de allerleukste wenskaarten!

9. Hij past vast niet in elke woonkamer, maar als hij in jouw interieur wel past, dan zijn we een beetje jaloers. Wij zijn verliefd op deze springbok voor aan de muur.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *