9x de leukste food webshops

Door  |  1 reactie

Naar de supermarkt gaan wordt nog net niet overbodig met alle leuke food webshops die er tegenwoordig te vinden zijn. Haal de meest bijzondere producten voor in de keuken of complete maaltijden met één klik in huis.

Wij gingen voor je op zoek naar de leukste food webshops van dit moment. Van wijn tot chocolade en van buitenlands eten tot delicatessen.

9x de leukste food webshops

Alles over de leukste food webshops

1. De trend van dit moment: superfoods. Je scoort ze voordelig op Superfoodsonline.nl.

2. Op 1000en1smaken.nl vind je een groot assortiment delicatessen. Een must als je van bijvoorbeeld Italiaans eten houdt.

3. Ben je net als wij dol op Amerikaans snoep en dito snacks neem dan een kijkje op USfoodz.nl. Je vindt hier voornamelijk producten die niet in ons land te krijgen zijn, extra leuk!

4. Bythegrape.nl is dé plek voor wijnliefhebbers. Deze webshop heeft de prijs voor de beste wijnwebwinkel van 2014 gewonnen.

5. Wie wil er nu geen brownies op de deurmat vinden? Verras iemand (en ja, die iemand mag je zelf ook zijn!) met brownies per post.

6. Op zoek naar kwaliteitsolijfolie? Ga naar Oleoteca.nl. Je vindt hier alleen de beste (veelal Italiaanse) merken, die alleen al uitblinken vanwege hun fantastische flessen.

7. Geen Turk om de hoek? Bestel jouw favoriete Turkse producten op Bazaaro.nl.

8. HelloFresh mag dan geen echte food webshop zijn, ze bezorgen je wel enorm lekker eten. HelloFresh is jouw eigen boodschappen-mevrouw. HelloFresh stelt voor jou een boodschappendoos samen voor drie of vijf complete maaltijden. Aan huis bezorgd. Ideaal toch?

9.Omdat je van chocolade nooit genoeg kunt krijgen: Chocolate Company.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Bianca

    20 augustus 2014 at 18:45

    Wat een leuk artikel! Ik ben gelijk op de site van Brownies per post gaan kijken 😀 x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *