Oneindig kleuren voor volwassenen

Door  |  0 reacties

OMG, hier zou je toch een extra kamer voor willen in je huis. Gewoon je eigen kleurkamer, waar je je kunt terug trekken als je even wat ontspanning nodig hebt.

Het kleurvirus is officieel overgeslagen naar volwassen Nederland. We merken het niet alleen aan de populariteit van onze kleurartikelen, maar ook op de redactie zelf. Kleuren, kleuren, kleuren bij een minuut vrije tijd. De kleuragenda voor volgend jaar is al binnen en de onlangs gekochte Stabilo-stiften tonen nu al slijtageplekken.

Kleuren is een hype. En inmiddels snappen we waarom: na een lange dag werken is niets ontspannender dan even op de bank kruipen, of aan de tafel gaan zitten, met een kleurboek en stiften. Verstand op nul, zeurende baas uit je hoofd, rust als je kinderen op bed liggen, of de financiële zorgen vergeten. Kleuren maakt je hoofd leeg!

Kleur je eigen behang

Inkleurbehang, kleuren voor volwassenenEn toen werden we door lezeres Marlous gewezen op dit geweldige inkleurbehang. Ze vond een inspiratie-plaatje en het was voor ons even een zoektocht waar je daadwerkelijk dit behang kon kopen. Maar we hebben het gevonden! Helaas geen Nederlandse website, maar is dat niet het gemak anno 2014: gewoon over de grenzen bestellen. En Amazon is ook wel zo betrouwbaar.

Een rol van 10m bij 52 cm kost 35 pond. Duur? Nee, want deze bezigheidstherapie zal je zo relaxed maken dat het het geld meer dan waard is.

Nu nog even een muurtje vrij maken en dan zwaaien met die creditcard. Oh en wat extra stiften bestellen. Wie komt er binnenkort mee kleuren op de redactie?

Ga naar Amazon om dit geweldige inkleur-behang te bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *