Inkifi: toffe fotostrips (en meer!) van je Instagram-foto’s

Door  |  1 reactie

Herinner je nog die old skool fotostrips die uit zo’n hokje op het station kwamen dwarrelen? Die bestel je nu zelf eenvoudig op Inkifi met jouw lievelingsfoto’s.

Je kunt natuurlijk fotoprints maken met de app Party! Party!, maar dan heb je ze nog enkel digitaal. Bij Inkifi vallen de fotostrips gewoon op je deurmat.

Fotostrips InkifiHoe bestel je fotostrips van Inkifi?

Heel eenvoudig. Op Inkifi.com kun je eenvoudig jouw favoriete foto’s uploaden. Je koppelt de website aan je Instagram-account en voor niets Instagram-gebruikers: je kunt ook gewoon je vakantiefoto’s vanaf je computer uploaden.

Na het selecteren van max. 40 foto’s (elk setje bestaat 10 strips van 4 foto’s). In elke fotostrip kun je dan nog schuiven met de volgorde. Druk op de bestelknop & jouw setje staat in je winkelwagen. Voor ca € 15,- (afhankelijk van de wisselkoers) worden ze nu thuisbezorgd.

Meer toffe fotoproducten

Even rondsurfen op Inkifi.com en je zult ontdekken dat Inkifi meer biedt dan de fotostrips waar wij in eerste instantie verliefd op werden. Zo kun je toffe mini-fotoboekjes met ringband bestellen, met plek voor 50 foto’s. Of wat dacht je van wenskaarten met je eigen foto’s?

Ook leuk: mini canvassen met jouw favoriete Instagram-foto’s. Of die ene stunning foto in een vierkant houten lijstje (keuze uit zwart/wit of rood). Surf gerust door hun assortiment heen, maar pas op je portemonnee! Ze bezorgen overigens wel gratis wereldwijd, dat is dan weer mooi meegenomen.

Handige app van Inkifi

Wij surfden speciaal naar Inkifi.com om de fotostrips te bestellen. Maar Inkifi heeft ook een handige app. De fotostrips zijn echter zo nieuw dat je deze er (nog) niet in terug vindt. Alle andere fotoproducten zijn wel te vinden in deze app, geschikt voor je iPhone of Android-toestel.

Zelf zien hoe leuk de producten zijn? Ga naar Inkifi.com >>

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Kim

    23 augustus 2014 at 17:24

    Wauw, super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *