Jouw hoofd als stempel?

Door  |  1 reactie

Er zijn van die hebbedingen waarvan je weet dat ze eigenlijk overbodig zijn, maar die je toch wilt hebben. Een stempel van je eigen hoofd bijvoorbeeld.

Ja, het kan echt! We ontdekten de Amerikaanse website Stamp yo face! Hier kun je op maat een stempel laten maken van je eigen hoofd. Of eentje van jou en je partner. Of, ach waarom ook niet, van je huisdier.

Stempel van je hoofdAan de hand van een foto maken de mensen achter Stamp yo face een stempel op maat, die je vervolgens naar hartenlust kunt stempelen op al je papieren. Oh, en je krijgt de tekening ook digitaal, dus gebruik hem vooral ook op je website, of in je e-mail handtekening.

Wat zo’n gepersonaliseerde stempel kost?

Dat is even slikken! Een single stempel, dus van één hoofd, kost $ 65,-. Dat is nog exclusief verzendkosten, wat overzee al snel oploopt tot $ 20,-. De levertijd is 12 weken, maar als je hem sneller in huis wilt, kost het je nog eens $ 35,- per stempel.

Maar ja, het blijft een leuk hebbeding. Dus als je geld zat hebt….
Ga naar Stampyoface.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Manon Margaretha

    25 augustus 2014 at 11:40

    Wat ontzettend leuk en origineel!
    x Manon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *