Bambook: een uitwisbaar notitieboekje!

Door  |  0 reacties

Ken je de Bambook al? Alles wat je in dit boekje schrijft of tekent kun je weer uitwissen. Duurzaam & een stuk vriendelijker voor je portemonnee.

Natuurlijk, in het mobiele tijdperk is je telefoon erg handig voor een korte notitie. Maar voor het uitgebreidere schrijf- en tekenwerk is en blijft pen en papier favoriet.  Het nadeel van een traditioneel notitieboekje is dat het zo snel vol is, vaak met aantekeningen die je niet eens meer hoeft te bewaren. Je gooit voor de zoveelste keer een notitieboekje weg (of gooit het op de stapel bij de rest), omdat het weer helemaal vol staat.

Vind je dit zonde, maar wil je wel gewoon altijd een notitieboekje bij je hebben? Dan is de Bambook iets voor jou!

BambookWat is Bambook precies?

De Bambook ziet er uit als een notitieboekje zoals je dat gewend bent. Alleen hebben de pagina’s het gemak van een whiteboard: je kunt de door jou gemaakte notities eenvoudig wissen met de speciaal bijpassende pen. De 20 pagina’s die Bambook telt, kan je daardoor zo vaak gebruiken als je wilt.

De Bambook is niet alleen handig, het heeft ook nog eens een behoorlijk tof design (juist; bamboe!). Verkrijgbaar in zowel A4- als A5-formaat, vanaf € 14,95.

3 redenen om te kiezen voor Bambook

  • Bespaar vele euro’s, je hoeft niet steeds een nieuw notitieboekje te kopen
  • Tof design
  • Duurzaamheid is hartstikke hip tegenwoordig

Vind jij de Bambook, net als wij, ook zo’n leuk hebbeding?
Ga naar Bambook.nl om te bestellen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *