Doen: Niven’s 80/20 masterclass

Door  |  0 reacties

We zijn nog net niet verliefd, maar fan zijn we wel van Niven Kunz sinds we zijn kookboek Niven 80/20 ontdekten. En nu kwamen we er ook nog achter dat hij binnenkort masterclasses gaat geven. Die ook voor jou en mij toegankelijk zijn. Doen!

Wat kun je verwachten van de 80/20 masterclass?

Niven 80/20 masterclassDe masterclass van Niven Kunz (in samenwerking met kooktijdschrift delicious.) zal hetzelfde zijn ingestoken als zijn boek, op basis van het 80/20 principe: 80% groente en 20% vis of vlees. Gerechten waarbij groenten niet langer een bijgerecht zijn, maar het hoofdbestandsdeel.

Tijdens de masterclass kookt Niven een aantal kleine seizoensgroenten uit het kookboek, vertelt over zijn filosofie en gaat met jou (en de mede-cursisten) in gesprek over goed en gezond eten.

Ik vind groente geniaal om mee te koken én groente eten is dé toekomst. Heel veel mensen weten dat al, maar weinig mensen weten hoe ze groente thuis goed kunnen klaarmaken.

Na de masterclass weet je dit dus zonder twijfel wel!

Waar & wanneer?

Niven’s masterclass kooktour gaat in september van start en duurt tot begin december. Op diverse plekken in Nederland zijn locaties afgehuurd waar hij je zal motiveren meer met groenten te doen. Zo kun je 14 september terecht in de Kookfabriek in Rotterdam, op 23 oktober in zijn eigen restaurant in Rijswijk en op 16 november in de Kookfabriek in Amsterdam. En dit is nog maar een kleine selectie van de data die beschikbaar zijn.

Wat kost het?

Valt dat even mee! Je betaalt dan misschien € 99,- p.p. maar daarvoor krijg je de masterclass, een gesigneerd boek én een wijnarrangement.

Meer informatie over data & reserveren? Ga naar Niven8020.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *