9x leuke koffiemokken

Door  |  0 reacties

Die standaard bekertjes bij het koffiezetapparaat op het werk: niet alleen slecht voor het milieu, ook nog eens heel erg saai. Met deze leuke koffiemokken fleurt je werkplek meteen op. Of je eigen keukenkastje.

9x leuke koffiemokken

Alles over deze leuke koffiemokken

1. Zal je baas raar op kijken van deze wijn-mok of kan hij een geintje wel waarderen?

2. Een must have als je van fotograferen houdt: deze lens-mok, waarbij je koffie wordt warm gehouden door hem af te dekken met de zonnekap.

3. Must have voor Starbucks-fans: laat via Etsy een persoonlijke Starbucks-koffiemok maken. Voor je to go koffie onderweg naar de trein.

4. Ctr-alt-delete: de koffiemokken-set voor de jongens van de ICT-afdeling (die je toch echt af en toe wilt ctrl alt deleten).

5.Instant happiness tijdens het koffie drinken met deze vrolijke koffiemok. Hoe druk je ook bent!

6. Designliefhebber? Deze zwevende koffiemokken zijn zeker iets voor jou!

7. Hoe vaak gebeurt met jou dat je koffie al is afgekoeld voor je er aan toe komt? Deze handige koffiemokken zijn een stok achter de deur: ze laten je zien hoe lang je nog hebt voor je koffie koud is.

8. Dé mok voor koekjesmonsters.

9. Deze zelfroerende mok is vooral leuk om cadeau te geven aan je luie collega (of baas).

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *