9x witte chocolade recepten

Door  |  0 reacties

Volgens liefhebbers van pure chocolade mag je witte chocolade eigenlijk niet echt chocolade noemen. Hoe je het ook wilt noemen, verdomd lekker is het wel. En deze 9 witte chocolade recepten zijn om je vingers bij af te likken zo lekker.

Zeg je chocolade, dan zeg ik ja. Zeg je witte chocolade, dan spring ik een gat in de lucht. Hier mag je mij werkelijk wakker voor maken. Of het nu een witte chocoladereep is of een plateau met blondies. Wit is altijd goed! Daarom mijn favoriete witte chocolade recepten op een rij.

9x witte chocolade recepten

Alles over deze witte chocolade recepten

1. Een goed recept voor witte chocolade mousse, het blijft persoonlijk. Maar in mijn ogen zijn er maar weinig chocolade mousses zo lekker als deze.

2. Mix zoet met hartig: witte chocoladebrood. Een combinatie die je zelf waarschijnlijk nooit had bedacht, maar die wel goddelijk lekker blijkt te zijn.

3. Lekker als dessert of bij de koffie: witte chocolade truffels met citroen.

4. Make my day met deze witte chocolade brownies. Graag een heel plateau, dat kan best als avondmaaltijd toch?

5. Met dit dessert maak je zeker indruk als gastvrouw: witte chocolade triffle met peer.

6. Favoriete guilty pleasure tijdens het kijken van een romcom: witte chocolade popcorn.

7. Voor de koude winterdagen alvast: warme witte chocolademelk, met een vleugje pepermunt.

8. Naast witte chocolade ben ik fan van alles dat de naam red velvet draagt. Hoe blij je mij maakt met deze red velvet koekjes met stukjes witte chocolade? Maak me er maar wakker voor!

9. Taartliefhebber? Deze witte chocolade taart met limoen is eenvoudig te maken.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *