Caravanity: Happy Campers Lifestyle

Door  |  0 reacties

Het begon met het restylen van de caravan van haar schoonouders. Daarna was Femke Creemers totaly hooked: caravans pimpen is the bomb en met een sleurhut op vakantie hipsterlicious. Volgende stap, een eigen website: Caravanity.nl.

Caravanity wil haar lezers van de beste tips, tricks en deals voorzien op het gebied van glamping en caravans.

De site is supertof en wij waren meer dan enthousiast toen we hem ontdekten. Uiteraard willen we nu ook een caravan. De tips en tricks die er staan, de foto’s en begeleidende filmpjes maken het een stuk makkelijker om zelf je kussens op te leuken of de kastjes te schilderen.

Van website tot boek

Ons enthousiasme groeit als we Creemers’ boek lezen. Handig formaat, past zo in je handtas als je door bouwmarkt, woonketen of warenhuis loopt.

De caravans en campers die in Caravanity staan, showen wat er zoal mogelijk is met een huis-tuin-en-keuken sleurhut. Deze kan üperhip, romantisch, retro en klassiek worden. Bij ieder voorbeeld staat het verhaal van de eigenaar en welke caravan of camper hij heeft gerestyled. Daarbij foto’s van voor en na en een advies of stylingtip van die eigenaar.

Caravanity: do of don’t?

CaranavityEen absoluut DO. Wat een fijn boek is dit! Niet in de allerlaatste plaats vanwege de foto’s die erin staan. Het oog wil weten wat de handen kunnen maken. Maar dat is niet alles. Creemers geeft veel tips. Bijvoorbeeld een DIY om gordijntjes te maken in vijf stappen. Een duidelijk stappenplan, met ook hier weer foto’s die laten zien wat je moet doen en hoe je het moet doen.

Caravanity is een supercadeau voor jezelf, voor de caravan-fan die wel wil pimpen maar niet weet hoe en voor die vriend of vriendin die nog steeds denkt dat met een caravan op vakantie gaan truttig is. Wij weten beter!

Koop hier jouw exemplaar van Caravanity >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *