Flow Weekly: inspiratievolle & handige weekplanner

Door  |  0 reacties

We kregen vandaag goed nieuws vanaf de FLOW-redactie. Ze toveren weer een nieuw, geweldig product uit hun hoge hoed: Flow Weekly.

Onder het motto ‘Het is TIJD voor een SCHRIFT’ heeft de redactie van Flow weer een geweldig nieuw product bedacht: Flow Weekly. Vanaf donderdag 11 september verkrijgbaar in tijdschriftenwinkels en supermarkten voor slechts € 0,99.

Wat is Flow Weekly?

Flow Weekly is een wekelijks schrift met veel schrijfruimte voor gedachten, aantekeningen, lijstjes en plannen. Gemixt met het goede van een tijdschrift, vol met mooie illustraties, inzichten en praktische tips. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan centraal (loslaten, klein geluk, handmade), elke week rond een ander thema. De eerste vier thema’s zijn al bekend:

  • Waarom niets doen zo goed voor je is
  • Het mooie van kwetsbaarheid,
  • Durf te vragen en
  • Opruimen geeft rust (en niet opruimen soms ook)

Waarom Flow Weekly?

Uiteraard waren we benieuwd waarom dit nieuwe product. Irene Smit, samen met Astrid van der Hulst creative director van Flow, vertelt:

Flow Weekly weekplannerFlow Weekly is een mooi voorbeeld van hoe simpel print kan zijn. Met ons blad en onze specials, die beide bomvol verschillende papiersoorten en papieren cadeaus zitten, hebben we bewezen dat print niet ten dode is opgeschreven, maar dat je er zelfs de wereld mee kunt veroveren.

Veel vrouwen maken dagelijks lijstjes, wij in ieder geval wel. Dat gevoel dat je hebt als je een nieuw leeg schriftje koopt, die lege pagina’s waarin ruimte is voor je gedachten, aantekeningen, dromen, wensen, lijstjes, plannen; dát wilden we in een nieuw jasje gieten. Mengen met elementen uit een tijdschrift. Zo is Flow Weekly ontstaan.

Het tijdschrift Flow werd zes jaar geleden gelanceerd en is vanaf dag één een succes. Een verrassend resultaat, want over het algemeen zijn de bladen eerder dalend dan groeiend. Het tijdschrift Flow, dat acht keer per jaar verschijnt, lijkt een uitzondering te zijn in de tijdschriftenbranche. Sindsdien lijkt alles waar de naam Flow op pronkt een succes te worden. Ook de mega-dikke specials, kalenders en agenda’s. Wij verwachten dat Flow Weekly net zo’n succes wordt!

Flow Weekly is vanaf 11 september verkrijgbaar in tijdschriftenwinkels en bij supermarkten. Je kunt deze echter ook bestellen via de Flow-website. Ook een abonnement op Flow Weekly is mogelijk.

P.S. Neem je nu een abonnement op Flow Weekly dan krijg je de eerste vier schriftjes gratis.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *