Kleurplaat voor volwassenen: Paris? Oui!

Door  |  0 reacties

Was het je al opgevallen dat we bij Like & Love (it!) helemaal meegaan in de hype van kleuren voor volwassenen. Ons hart maakt dan ook elke keer een sprongetje als er weer een nieuwe variant van de populaire kleurboeken op de mat ligt.

Zoals het kleurboek, of eigenlijk is het een kleurplaat, in het thema van Parijs dat we vorige week ontvingen. Een van onze favoriete steden, die we nu zelf in mogen kleuren. Wiehoe!

Kleuren voor volwassenen: daarom!

Mocht er bij jou nog geen belletje gaan rinkelen als we het hebben over kleurboeken voor volwassenen; we leggen nog even kort uit waarom deze hype zo populair (en leuk!) is:

  • Kleuren verbetert en bevordert je concentratievermogen
  • Kleuren geeft je rust en maakt je hoofd leeg
  • Kleuren verbetert je hand-oogcoördinatie en motorische vaardigheden
  • Kleuren vergroot je waarneming van kleuren, lijnen, vormen & perspectief
  • Kleuren geeft voldoening en vergroot daarnaast (echt!) je zelfvertrouwen
  • Kleuren bevordert je creativiteit

Als dat niet genoeg redenen zijn om eindelijk (of nog meer, zoals wij) te gaan kleuren?

Kleurplaat voor volwassenen: geef Parijs kleur!

Waar de meeste kleurboeken voor volwassenen bestaan uit losse pagina’s, met elk een ander thema, is het Kleurboek voor volwassenen: Parijs net anders ingestoken.

Kleurboek voor volwassenen, ParijsEigenlijk is het een insteekmap met één lange uitklapbare kleurplaat. De acht delen waaruit deze kleurplaat bestaat bevatten allen een bezienswaardigheid van de stad. Hierdoor kun je ervoor kiezen om de acht delen los te knippen en apart in te kleuren. Maar leuker is om hem compleet te houden en de hele stad in één deel van kleur te voorzien.

Geeft de tekening zelf je te weinig uitdaging? Keer de kleurplaat eens om; op de achtergrond vind je extra opdrachten waarmee je zelf naast het netjes inkleuren ook nog eens leert tekenen. Ooit maar je eigen kleurboek voor volwassenen op de markt brengen?

Het ideale cadeau voor Parijs-liefhebbers

Waar de meeste kleurboeken minimaal 50 kleurplaten bevatten, is dit boek aanzienlijk dunner dan de meeste kleurboeken. Maar daar is de prijs ook wel naar: je betaalt slechts € 5,99. Een ideaal zomaar-cadeautje voor die vriendin die zo gek is van Parijs!

Bestel deze toffe kleurplaat op Bol.com >>

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *