Bootje huren? Eenvoudig via Barqo.nl (+ winactie)

Door  |  0 reacties

Wat staat er boven aan jouw wensenlijstje? Een nieuw huis, een nieuwe auto of… een nieuwe boot? Steeds meer Nederlanders hebben deze laatste als droom. Maar voor slechts een klein deel is deze droom realiseerbaar. Of moeten we zeggen was. Met Barqo kun je wanneer jij wilt over de boot die jij wilt beschikken.

Sharing economy is hot. Kijk alleen al naar het succes van Airbnb.nl, waar je huizen en appartementen van particulieren kunt huren over de hele wereld. Hoe mooi zou het zijn als dit ook met boten zou kunnen, dachten de slimme ondernemers Floris, Sebastian & Thijs. Zij waren zich er namelijk van bewust dat een groot deel van de huidige booteigenaren hun boot een groot deel van de tijd ongebruikt in het water laten liggen. Daar zouden toch best andere mensen gebruik van kunnen maken? Voila, Barqo was geboren.

Barqo: hoe werkt het?

Barqo is dus eigenlijk de Airbnb voor boten. Booteigenaren (Barqo Captain) kunnen hun boot beschikbaar stellen en jij (Barqo Sailer) kunt op Barqo.nl eenvoudig naar de boot van jouw keuze op zoek gaan. Zo kun je zoeken op soort boot, ga je voor een sloep of een zeilboot? Of toch liever een roeibootje huren? Ook kun je uiteraard op locatie zoeken, wie wil er nu twee uur rijden voor hij bij zijn bootje is? Zodra je de boot van je keuze hebt gevonden, kun je de booteigenaar benaderen en de boot reserveren.

Verwacht nog geen duizenden boten en opties in Barqo. De website is net live en hard op zoek naar eigenaren die graag een stukje boot terug willen verdienen in de tijd dat hun boot anders ongebruikt in het water zou liggen. Zodat jij binnenkort via de website door nog meer boten kan zoeken.

Hopelijk draagt ons artikel daar aan bij. Kunnen wij van het voorjaar mooi met de redactie een bootje huren, en in een sloepje over de grachten varen onder het genot van een wijntje.

Zelf een bootje huren? Win een waardebon!

Deze actie is reeds afgelopen. Kijk op onze win-pagina voor meer toffe prijzen.
Heb jij ook altijd van een bootje gedroomd, maar heb je het geld niet voor handen? Huur je graag een keer een dagje een boot? Doe mee met onze winactie en maak kans op een Barqo-waardebon t.w.v. € 50,- die je kunt inruilen als jij een bootje gaat huren op de website.

Wat je hiervoor moet doen?

  1. Deel dit bericht via Facebook of Twitter (wist je dat dat eenvoudig kan met de knoppen bovenaan dit artikel?).
  2. Laat ons hieronder weten wat voor boot jij zou willen huren en met wie.
  3. Like onze Facebook-pagina. Je leest daar ook automatisch of je gewonnen hebt.

Nu al vast kijken welke boot je zou willen huren? Ga naar Barqo.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *