Eva Solo: vaatdoekjes die gezien mogen worden

Door  |  1 reactie

Herinner je ons artikel met handige keukenbenodigdheden nog? Hier is er nog één voor je: een vaatdoekje dat niet alleen stylish verantwoord is, maar ook nog eens een stuk hygiënischer. Maak kennis met de Eva Solo vaatdoekjes.

Nooit van de naam Eva Solo gehoord? Eva Solo is een Deense fabrikant (opgericht in 1913) die zich richt op functionele design-producten met een hoge kwaliteit. Voor in de woonkamer of de keuken voornamelijk. Het zijn producten die je niet alleen met plezier gebruikt, maar waar je ook nog eens graag naar kijkt. Best bewonderenswaardig dat het ze is gelukt een vaatdoekje te ontwerpen waar je graag naar kijkt…

Waarom de Eva Solo vaatdoekjes?

Eca Solo vaatdoekjesHet oog wil wat. En zeg nu zelf, dat oog wordt toch niet blij van een vochtig hoopje ellende naast de wasbak? Een hoopje ellende dat dan vaak ook nog eens in de meest afzichtelijke kleuren wordt geleverd. De Eva Solo vaatdoekjes zijn elegant grijs en mogen wel gezien worden.

En je legt ze niet zomaar naast je wasbak neer. Dat is namelijk helemaal niet hygiënisch blijkt. Om de ontwikkeling van bacteriën en geurtjes tegen te gaan moet een vaatdoek drogen, en dat kan toch niet als je hem verfrommeld neerlegt op je aanrecht?

Eva Solo ontwierp daarom een speciale houder. Na gebruik (waarbij je de doekjes gewoon plat kunt dringen) & uitwringen, springt de vaatdoek terug in zijn vorm en kun je de hem rechtop in de houder zetten. Door deze houder én absorberend schuim met een toplaag van microfbre is de vaatdoek niet alleen hygiënischer, maar ook nog eens een stuk effectiever.

Wat kost dat?

Alles wat mooi is, kost geld. Ook deze top-accessoire voor je keuken. De houder inclusief twee vaatdoekjes kost € 38,-. Gelukkig kun je de doekjes later wel los vervangen (€ 11,95 per twee stuks) zodat het niet elke keer zo’n prijzig grapje wordt.

Bestel de Eva Solo vaatdoekjes + houder op vtwonen.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Bianca

    4 september 2014 at 21:28

    Ohh wat zien die vaatdoekjes er leuk uit! Zo zacht! XO

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *