9x toffe Keep Calm-producten

Door  |  1 reactie

Ken je die rode posters met de tekst ‘Keep Calm and Carry On’? Waar het oorspronkelijk begon met alleen die poster, is het nu een heel productenlijn: van t-shirts tot bekers tot tassen. Op de tekst zijn ook leuke varianten bedacht, zoals ‘Keep Calm & Have a Cupcake’. Wij zochten de leukste Keep Calm-producten voor je uit.

De rode posters zien er niet alleen tof uit, maar hebben ook hun eigen verhaal. Ze zijn namelijk oorspronkelijk gedrukt als motivatieposters, in voorbereiding op de Tweede Wereldoorlog. Uiteraard in Engeland, vandaar het Engelse kroontje. Opgehangen werden ze nooit, en eigenlijk was iedereen vergeten dat de posters bestonden. Tot ze plots in het jaar 2000 werden gevonden in een stoffige doos in een boekwinkel. En inmiddels zijn er ontelbaar veel Keep Calm-producten op de markt. Wij maakten een selectie!

9x Keep Calm-producten

Alles over deze Keep Calm-producten

1. Natuurlijk kunnen we niet anders dan beginnen met de enige echte ‘Keep Calm and Carry On’ poster. Je bestelt hem voor € 6,95 op Posters.nl.

2. Bij Bol.com verkopen ze een leuk quotesboekje met de opdruk ‘Keep Calm for ladies’.

3. Goed levensadvies van een notitieboekje dat je ongetwijfeld aan het lachen zal maken: ‘Keep Calm and Have a Cupcake’! Dit notitieboekje heeft 160 pagina’s met subtiele schrijflijntjes.

4. Hoe tof is dit: een muursticker met de tekst ‘Keep Calm and Drink More Wine’. Geef het cadeau aan een wijnliefhebber of hang het in je eigen keuken!

5. Maak je ochtenden net wat dragelijker met deze leuke ‘Keep Calm and Drink Coffee’ mok. Leuk: je kun hem laten aanpassen en iemands naam op de achterkant zetten. Ook verkrijgbaar in een ‘Keep Calm and Sip Tea’ variant.

6. Er zijn een hoop Keep Calm telefoonhoesjes beschikbaar. Deze ‘Keep Calm and Sparkle’ telefoonhoes is geschikt voor de iPhone 5, maar voor andere telefoons zijn er ook leuke hoesjes beschikbaar.

7. Nog meer posters! Op AllPosters hebben ze een oneindige voorraad aan parodieën op de originele Keep Calm poster, bijvoorbeeld deze ‘Now Panic and Freak Out’ versie.

8. Leuk bedacht: een leeg kookboek. Je kunt zelf jouw favoriete recepten opschrijven en invoegen in een nog te maken index. En op de voorkant? ‘Keep Calm and Cook’.

9. Zelf je ‘Keep Calm and…’  tekst maken? In de Playstore is er een app te krijgen waarmee je gemakkelijk je eigen ontwerp kiest en ook via de website Keep Calm-o-matic kun je leuke dingen doen.

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

1 reactie

  1. Bianca

    8 september 2014 at 11:12

    Ik vind deze posters echt helemaal geweldig! Heb de posters zelf niet, maar wel een aantal screensavers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *