Pinworld Wereldkaart: pin je vakanties!

Door  |  0 reacties

Van toffe wereldkaarten kunnen we bij Like & Love (it!) geen genoeg krijgen. Hoewel we ze onmogelijk allemaal zelf aan de muur kunnen hangen – en zo veel vakanties zitten er helaas ook niet in – willen we je onze nieuwste ontdekking niet onthouden. Maak kennis met Pinworld.

Ruim 20 landen kan ik inmiddels aan mijn been there-lijstje toevoegen. Twintig landen met oneindig veel meer herinneringen. Van wijn proeven in Stellenbosch tot vis eten in Istanbul. Van shoppen op Fifth Avenue tot jungletochten in Suriname. Van duiken met manatees in Florida tot beren spotten in Finland. Herinneringen die stuk voor stuk in mijn hoofd zitten, maar die ik ook prima zou kunnen vastleggen op de Pinworld Wereldkaart.

Pinworld Wereldkaart: wie, wat, waar?

Pinworld – verkrijgbaar in twee meten, waarvan de grootste 130 x 80 cm is – is een wereldkaart van polymeer (uitwasbaar) waar je met handige pins de plekken kunt markeren waar je bent geweest.

De pins kunnen overigens ook meteen dienst doen als houder voor leuke souvenirs. Een kaartje van Broadway, een flesje met zand van Copacabana Beach, de foto van jou en je lief op de Eiffeltoren. Je kunt er een compleet album van maken!

Bij de wereldkaart, welke je in zwart of blauw kunt bestellen, worden 15 pins geleverd. Heb je al meer reizen gemaakt dan kun je extra pins bijbestellen. Hoe vol krijg jij hem?

Bestel de Pinworld Wereldkaart op Fonq.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *