Eenvoudig appels schillen

Door  |  0 reacties

Wist je dat appels schillen nog veel makkelijker kan, en sneller? Eenvoudig appels schillen doe jij in een handomdraai met de Giro Apple Slicer.

Toegegeven: ik ben zelf geen keukenprinses en geef mij een mes en je kunt er beter ook meteen pleisters bij geven. Ik sta dus te springen om elk keukenapparaat wat mijn leven makkelijker maakt. Maar wie wil dit nu niet…? Nooit meer klooien met een aardappelschilmesje en een klokhuis-verwijderaar (hebben die dingen een naam?).

Eenvoudig appels schillen met de Apple Slicer

Als je onderstaand filmpje ziet, ren je toch het liefst meteen naar de winkel ga je toch het liefst meteen naar Ebay.com. Deze handige appelschiller van de Duitse producent Mono zorgt er – met zijn speciale vorm – voor dat je de appel in één keer kunt snijden, het klokhuis direct verwijder wordt en je ook nog eens een geweldige appel-spiraal over houdt.

Niet alleen praktisch, maar ook nog een heel erg tof op je bord als je er bijvoorbeeld appelchips van maakt als bijgerecht. Appels schillen wordt nog eens leuk!

Weg bruine appels

Heb ik appels nodig bij een gerecht dan baal ik er altijd enorm van dat de appel zo snel bruin wordt. Ook daar is de Giro Apple Slicers een oplossing voor. Niet alleen kun je eenvoudig appels schillen met deze gadget, als je maar de helft nodig hebt, of halverwege even wilt pauzeren, dan voorkomt de Apple Slicer dat jouw appel bruin wordt.

Enthousiast geworden? Helaas is de Giro Apple Slicer nog niet verkrijgbaar in Nederlandse webshops. Maar voor € 19,50 bestel je hem wel op Ebay.com.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *