9x makkelijke ontbijt recepten

Door  |  0 reacties

Wil jij zondag een prachtig ontbijt neerzetten voor de liefde van je leven, maar heb je geen zin om uren in de keuken te staan? Met deze makkelijke ontbijtrecepten hoef je niet om 6.00 uur op, maar steel je wel de show.

De liefde van de man gaat door de mag, zeggen ze. Uit ervaring weet ik inmiddels dat goed eten inderdaad voor een goede sfeer kan zorgen. En als je daar de dag mee begint, is de toon meteen goed gezet. Je wilt alleen nog wel van je dag kunnen genieten, zonder dat je ogen op half zeven hangen omdat je te vroeg je bed uit moest voor een uitgebreid ontbijt.

Om dat te voorkomen gingen we op zoek naar makkelijke ontbijtrecepten. Bon appetit!

9x makkelijke ontbijt recepten

Alles over deze makkelijke ontbijt recepten

1. Veel heb je niet nodig voor deze zalmrolletjes: naast de zalm alleen casinobrood, dille, peper en roomkaas. En ze zijn eenvoudig te maken! Maak deze wel als eerste; ze zijn beter te snijden als ze even in de koelkast hebben gelegen.

2. Uit Paulines Keuken is één van mijn favoriete blogs, een recept van haar kant mag dan ook zeker niet vergeten. Hier is de hangop met appel-kaneel favoriet. Houd er wel rekening mee dat je de yoghurt al vanaf de avond daarvoor moet laten uitlekken. ’s Ochtends hoef je alleen de appel met kaneel rondom te bakken.

3. Dol op wat zoetere ontbijt recepten? Maak deze gezonde variant van de bananensplit. Geen ijs, maar Griekse yoghurt. Inclusief muesli en voor de zoetekauw een handje geschaafde chocolade.

4. Een gezond eitje op een leuke manier serveren? Ei-in-een-broodje van Lekker en Simpel is niet alleen makkelijk te maken, het ziet er ook nog eens leuk uit. En met de vulling kun je naar hartenlust variëren. Een goed alternatief is overigens ei-in-een-muffin-vorm.

5. Suikervrij & enorm lekker: deze banaan-pannenkoeken van Focus on Foodies.

6. Dit geen-tijd-ontbijt van Quaker kost al weinig tijd, maar je kunt het ook nog eens de avond van tevoren bereiden. Meer dan havermout, yoghurt, melk en een weckpotje heb je niet nodig.

7. De liefde van de man gaat letterlijk door de mag met deze hartjes-bacon.

8. Een uitgebreid ontbijt is niet compleet zonder smoothie. Wat dacht je van deze mango-aardbeien-smoothie?

9. Met deze regenboog-pannenkoek scoor je punten. En hij is echt eenvoudiger te maken dan dat hij er uit ziet!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *