Glutenvrij eten met Bakers and Fakers

Door  |  1 reactie

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: foodblogs. Of dat erg is? Nee. Verdomd handig! Maar hoe weet je nu wat de beste en leukste foodblogs zijn? Wij gingen voor je op zoek. Deze week een nieuwe foodblog in de spotlights: Bakers and Fakers.

Of je nu glutenvrij eet omdat je een allergie hebt, of omdat je gewoon meer energie hebt zonder; het kan een flinke uitdaging zijn om lekkere recepten met een hoge voedingswaarde te vinden. Bakers and Fakers is wat dat betreft een gat in de markt van foodbloggers: ze bieden enkel glutenvrije en vegetarische recepten aan aan hun bezoekers.

Over Bakers and fakers

Bakersandfakers.nl is het domein van Suzy, Emmelou en Bea, drie vrolijke vriendinnen met drie uiteenlopende levens. Maar ze hebben ook overeenkomsten: ze willen gezond en energierijk leven én zijn dol op dieren. En zo werd hun passie voor eten een blog vol glutenvrije, vegetarische recepten. Het liefst – als het even kan, maar soms niet haalbaar – ook nog biologisch.

Naast recepten voor vegetarisch & glutenvrij eten voorzien ze je op hun foodblog van gouden tips in de keuken, leuke DIY’s en hun (vooral ongezouten) mening over glutenvrije producten.

5x glutenvrij eten met onze favoriete recepten

Via onze RSS-reader volgen we de recepten van Suzy, Emmelou en Bea op de voet. En inmiddels zijn er aardig wat recepten geprint en in een mapje in de keuken belandt. Onze favorieten:

Zo klinkt glutenvrij eten meteen een stuk aantrekkelijker toch? En dit is nog maar een kleine selectie; op Bakers and Fakers vind je inmiddels meer dan 75 recepten voor een glutenvrij dieet. Nog elke week komen daar nieuwe, verrassende recepten bij. Die je in laten zien dat glutenvrij eten echt niet zo erg is als doorgaans wordt gedacht.

Meer recepten voor glutenvrij eten? Ga naar Bakerandfakers.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

 1. Emmelou

  13 september 2014 at 16:12

  Hi,

  Nou wat leuk om te lezen!
  Thanks like and love 🙂

  X Bakers and Fakers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *