Dagelijks unpluggen met uniek dagboek

Door  |  1 reactie

24 uur per dag, zeven dagen per week worden we omgeven door techniek. Hoe fijn zou het fijn om dagelijks eventjes, al is het maar een kleine pauze, te kunnen unpluggen?

Internet, social media, pushberichten: ze gaan de hele dag door op je telefoon. En hoewel we het allemaal zelf doen, en ook energie krijgen van de vrolijke berichten op Facebook en de mailtjes in onze mailbox, het maakt soms ook onrustig. Hoe fijn zou het zijn als je hier eenmaal daags even pauze van kunt nemen?

I’m guilty!

Dagelijks unpluggen met dagboekAls je me zou kunnen, zou je denken: “Die Laura, die is gek. Dat lukt haar nooit!” Ik ben altijd online, mijn telefoon lijkt aan mijn hand vast te kleven.

Ik heb acht mailadressen waarop e-mail binnenkomt op mijn telefoon, ik zit op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest & Google+. Met meerdere accounts. Ik onderhoud meerdere websites en speel ook nog tig verslavende spelletjes…

Toch merk ik dat ik het nodig heb om me hier af en toe vanaf te sluiten. Een stok achter de deur vinden, blijkt alleen lastig. En die heb ik wel nodig.

Unplug Every Day: A Journal

De stok achter de deur heb ik gevonden. Unplug Every Day is een uniek dagboek met 365 opdrachten om elke dag een pauze van alle technologie in te lassen. In het dagboek staan opdrachten als Study the Clouds en Host a no phones party. Of wat dacht je van Learn a new language that doesn’t have hyper in his name.

Het dagboek kost slechts € 16,99 en is ook een goede hint leuk cadeautje voor die iPhone-verslaafde vriendin.

Bestel dit unieke unplug-dagboek op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Bianca

    16 september 2014 at 22:49

    Leuk artikel! Tegenwoordig is de smartphone niet meer weg te denken, gelukkig lukt het me nog om op verschillende momenten even afstand te nemen en me met iets anders bezig te houden haha! xo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *