Het potlood dat later een plant wil zijn

Door  |  2 reacties

Schrijven, kleuren en slijpen…en dan opeens is je potlood te kort om nog te gebruiken. Wat doe jij, weggooien of planten? Met deze sprout potloden kun je je eigen verse kruiden kweken!

Hoe werkt het?

Een sprout potlood bevat zaadjes die – mits ze genoeg aandacht en liefde krijgen – zich kunnen ontkiemen. Bestudeer vooral het filmpje waardoor je meteen begrijpt hoe jij jouw potlood uit kunt laten groeien tot bijvoorbeeld een heerlijke muntplant.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zFgFAW9qj9c]

De sprout potloden zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kruiden: basilicum, koriander, dille, munt, rozemarijn, salie en tijm.

Duurzame potloden

De sprout potloden zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam gekapt cederhout, én worden met de hand gemaakt. Uiteraard kunnen de werknemers onder goede werkomstandigheden deze leuke sprout potloden ontwikkelen en krijgen ze daarvoor een eerlijk loon. Bovendien bevatten de potloden geen lood, maar is het schrijfmateriaal een combinatie van grafiet en klei.

Sprout potloden: wat kosten ze?

De potloden zijn in verschillende verpakkingen te krijgen. Voor € 11,95 heb je 3 potloden én een gift-box. Wedden dat jij het meest originele cadeau geeft?

Meer informatie of bestellen? Ga naar Moosogco.com >>

Reacties

Willemijn (26) is een levensgenieter, wordt blij van kleine dingen en werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ze is geïnteresseerd in kunst & cultuur, design en eten. Minstens één keer per jaar maakt ze een verre reis en de wenslijst van plekken waar ze geweest wil zijn wordt er niet korter op.

2 reacties

  1. Bianca

    21 september 2014 at 10:48

    Wat een supergrappig idee! Zeker een leuk cadeautje als je niks weet haha!

  2. Sandra

    22 september 2014 at 00:06

    das echt een leuk idee! Wil die voor munt wel hebben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *