SPEELregels: een feestje om te spelen!

Door  |  1 reactie

Je hebt het je vast weleens voorgenomen: vanaf nu maak ik elke dag een andere wandeling. Of: morgen stuur ik die vriendin een zelfgemaakte kaart. Maar het komt er (bij mij in elk geval) zelden écht van. Tot ik op SPEELregels stuitte! Een simpel pakje speelkaarten dat belooft van je leven een feestje te maken? Ik ben benieuwd…

Hoe te spelen met de SPEELregels?

De SPEELregels kaartsenset bestaat uit 52 kaartjes. De vormgeving ziet er supervrolijk uit, en ook van het simpele, doorzichtige doosje word ik al blij, want: het zit vol confetti! Er zijn verschillende manieren om te spelen met de kaartjes. Je kunt ze bijvoorbeeld in huis verstoppen en de kaart spelen zodra je die vindt. Zelf heb ik gewoon af en toe, als ik tijd had, blind een kaart gepakt. En spelen maar!

Wat zijn de speelopdrachten?Speelregels03

De opdrachtjes zijn simpel, allemaal heel uitvoerbaar en je wordt er stuk voor stuk blij van. Zo deed ik bij een officiële brief wat confetti in de envelop, sloeg ik tijdens een wandeling steeds rechtsaf zodra ik een hond zag en heb ik gepicknickt in de woonkamer. Ook bestelde ik in een willekeurig café het derde gerecht op het menu en heb ik een dag lang overal driehoeken gespot. En ik ben nog lang niet uitgespeeld!

De website van SPEELregels

Nieuwsgierig geworden? Op de website van Bureau Play kun je gratis een minisetje SPEELregels downloaden. Op deze site kun je ook de officiële kaartenset bestellen en, wat ik het leukste vind, je kunt hier vertellen over je avonturen, foto’s plaatsen of ontdekken hoe anderen de regel hebben gespeeld.

Dankzij deze SPEELregels verander je vrolijk van perspectief. Je maakt van je alledaagse leven een feestje, en willen we dat, af en toe, niet allemaal?

Bestel hier de SPEELregels kaartenset >>

Voor deze review stelde Bureau Play een gratis SPEELregels kaartenset beschikbaar.

Reacties

Kristel (29 jaar) reist, festivalt, leest, danst, kijkt films, kookt en schrijft. Ze kan niet kiezen tussen print en online of tussen schrijven en vormgeven en doet daarom van alles wat. Het allerliefst reist ze de hele wereld over.

1 reactie

  1. Annelies

    22 september 2014 at 19:25

    Lijkt me heel leuk om te doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *