Hemelse Hebbedingen

Door  |  1 reactie

Je even in de hemel wanen, wie wil dat niet? Hemelse Hebbedingen is de naam van een o zo leuke winkel met kleding, schoenen, design, woonmode en meer.

Waar? In Deventer!

Drie jaar geleden zijn Julia en Bianca de winkel Hemelse Hebbedingen in Deventer begonnen. Ze zijn heerlijk eigenzinnig en vertellen het volgende over hun concept:

“Euhh… hebben wij een concept, Julia?” 
- “Nee… of ja: intuïtie. Telt dat ook?” 
- “Wij doen wat we leuk vinden. Met de middelen die we hebben. Soms hebben we de middelen niet en verzinnen we wat creatiefs.” 
- “Of we doen het toch, ook al kan het niet. Enne… we willen niet alleen doen wat goed is voor de klant.” 
- “Precies. Het moet wel leuk blijven. (…) O, dat klinkt niet zo handig hè? Vaak is het wel zo dat, als we het zelf leuk vinden, de klant het ook leuk vindt.” – “Óf ze vinden het geweldig, óf ze vinden het helemaal niks. Nooit ertussenin.” 
- “Klinkt allemaal niet zo professioneel, geloof ik.” 
- “Nee. Als we dat wel zouden zijn, zouden we nooit dat concept hebben…” – “… wat dus geen concept is.” 
- “Het is niet-Deventers, hoor je vaak. Dat is raar. Toen we er nog niet waren, was het niet Deventers.” – “Nu zitten we er drie jaar, dan is het toch juist wèl Deventers?”

Hemelse Hebbedingen: wat vind je er?

Bijzondere items, bloemetjesjurken, vrolijke printjes, leuke kinderkleding maar neem vooral ook een kijkje in de kelder waar áltijd koopjes te vinden zijn. Ook leuk… de woonitems van Hemelse Hebbedingen zijn niet allemaal nieuw, maar worden speciaal voor jou op die bijzondere antiekmarkt tweedehands aangeschaft. Ook mannen hoeven zich niet te vervelen, voor hun zijn ook super leuke items ingeslagen. Kijk nu hoe leuk!

Hemelse Hebbedingen

Meer zien? Ga naar Hemelsehebbedingen.nl >>

Reacties

Willemijn (26) is een levensgenieter, wordt blij van kleine dingen en werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ze is geïnteresseerd in kunst & cultuur, design en eten. Minstens één keer per jaar maakt ze een verre reis en de wenslijst van plekken waar ze geweest wil zijn wordt er niet korter op.

1 reactie

  1. Bianca

    23 september 2014 at 22:32

    Leuk artikel! Die hebbedingetjes doen het ‘m altijd bij mij hoor! Vind een winkel veel leuker met originele producten die je niet overal ziet en vooral dat je de sfeer meekrijgt dat de oprichters het echt doen met plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *