9x de leukste dieren op Instagram

Door  |  1 reactie

Bereid je voor op een hoge dosis cuteness! We gingen op zoek naar de leukste dieren op Instagram, die je stuk voor stuk aan het (glim)lachen krijgen en zorgen voor een hoog ahhh-gehalte.

Je hoeft maar door de verken-functie van Instagram te scrollen om te zien hoeveel dieren zich op dit sociale netwerk bevinden. Of moeten we zeggen, hoeveel baasjes van deze dieren graag met hun dieren showen.

Ik neem het ze niet kwalijk, ik doe het zelf ook met onze eigen allerliefste Golden Boaz. Wereldberoemd is onze golden retriever (nog) niet, maar onderstaande dieren op Instragram stevenen daar wel op af. En als je ze gaat bekijken, snap je waarom. Snel op die volg-knop drukken als je een dierenliefhebber bent dus.

9x de leukste dieren op Instagram

Alles over deze leukste dieren op Instagram

1. Honden met kleren, normaal ben ik er een beetje allergisch voor. Maar bij deze twee hondenbroertjes uit Vancouver is het té leuk.

2. Wat een klein varkentje zou blijven, is uitgegroeid tot een varken dat groter is dan een gemiddelde hond. Estherthewonderpig woont samen met twee honden en dat zorgt voor veel mooie, grappige & lieve plaatjes.

3. Met ruim 630.000 volgers (wow!) één van de populairste dieren op Instagram: Maddie. Diens baasje Theron plaatst de mooiste foto’s van zijn hond op Instagram en inmiddels is hij een ware beroemdheid. Klik door & je zult merken dat je deze hond al op diverse plekken op het web bent tegengekomen.

4. Cuteness overload heb je in je tijdlijn zonder twijfel als je dit schattige, Japanse egeltje volgt. Een verzameling van vier jaar bijzondere egel-foto’s.

5. Bulldogjes zijn anno 2014 enorm populair, en dat zie je ook terug op Instagram. Onze favoriete Instagram-bulldog? Mannie the Frenchy.

6. Hoewel het gros van de dieren op Instagram honden en katten zijn, vind je hier en daar ook andere schattige beestjes op het populaire netwerk. Wat dacht je van deze chinchilla’s?

7. Mopshondjes zijn tha bomb, en in overdaad aanwezig op Instagram. Zorg in elk geval dat je Jermzlee niet mist als je deze hondjes ook zo schattig vindt.

8. Het leukste konijn op Instagram? Deze Engelse angora, die leeft in Manhattan. Maak kennis met Merlin.

9. Om te knuffelen: Buddy & Woo. Die duidelijk een te goed leven hebben en verwend worden door hun baasjes.

Heb jij nog meer tips voor leuke dieren op Instagram? We horen ze graag van je!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Kim

    29 september 2014 at 12:08

    Ooh dit is zo leuk! En ik wist helemaal niet dat Boaz een eigen account had, super leuk. Dus die volg ik vanaf nu!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *