9x witte stoelen voor elk budget

Door  |  0 reacties

Wit is dé interieurtrend dit jaar, en waarschijnlijk zet die trend nog wel even door. Met al die donkere wolken in Nederland is het ook wel eens fijn om je interieur wat lichter te houden. En wat is er mooier dan een paar prachtige witte stoelen die de show stelen? Daarom 9 witte stoelen voor elk budget!

Witte stoelen voor elk budget

Waar kun je deze beauties van witte stoelen vinden?

1. Ralf Stoel van LaForma (€ 79,95). Wit met hout: een perfecte combinatie. Om het niet té ziekenhuisachtig te maken breken de houten poten mooi het wit.

2. Crystal stoel (€ 159,00). Voor wie van bijzonder design houdt zijn de witte stoelen van Chrystal een interieurstuk welke eigenlijk niet in huis mag ontbreken.

3. Kare Design Bureaustoel (€ 349,99). Ook je bureaustoel kan vervangen worden voor een wit exemplaar van kunstleer. Het voordeel van wit? Als de zon erop schijnt wordt het niet zo verschrikkelijk warm.

4. Francisco loungestoel (€ 129,00). Heb je thuis een bar? Wil je liever eens wat hoger zitten? Dan is deze loungestoel ideaal!

5. INGOLF (€ 55,00). Ben je meer van de houten meubels? Dan kun je deze houten witte stoel van Ikea vast waarderen.

6. Clubber fauteuil ( € 549,00). Praktisch model waarop je kunt zitten, hangen of unt slapen. In de stoel zitten extra zachte pocketvering matrassen voor extra comfort en een gevoel van luxe.

7. Sit & Joy loungestoel ( € 79,95). Ga je liever voor een beachbar gevoel dan is deze stoel een uitkomst. Makkelijk te verslepen en handig om met meerdere stoelen naast elkaar te zetten voor het loungeset idee.

8. Baxter ligstoel ( € 259,00). Lekker in slaap wiegen of een dutje doen kan in deze ligstoel.

9. Kave Bob witte eetkamerstoelen (set van 4, € 469,00). Gemaakt van kunstleer en verchroomd metaal zijn dit eye catchers voor aan de eetkamertafel. En ze zitten ook nog eens lekker door het meeverende buisframe.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *