Happy wrapping: cadeautjes inpakken was nog nooit zo leuk!

Door  |  0 reacties

Wat er leuker is dan cadeautjes krijgen? Cadeautjes geven! Niet alleen wat ons betreft, maar ook wat betreft Anke. Daarom komt ze deze week met een unieke website: Happy Wrapping.

Wat is Happy Wrapping?

Anke, grafisch vormgeefster van beroep, is dol op patroonpapier, knutselen met papier en cadeautjes inpakken. Ze kwam er echter steeds meer achter dat het best lastig was om verschillende materialen (zoals inpakpapier, cadeaulabels en stickers) bij elkaar te matchen. Waarom dan niet complete inpakpakketjes aanbieden, waarin alles al zit? Een heel simpel idee en toch bleek het er nog niet te zijn. Tot gisteren, toen HappyWrapping.nl werd gelanceerd.

Happy Wrapping biedt op dit moment 10 inpaksets met cadeau-materiaal aan. Negen sets gesorteerd op kleur (geel, oranje, rood, roze, paars, blauw, mint, groen en zwart/wit) én er is ook al een set beschikbaar voor de kerstdagen. De komende tijd zal Anke zich bezig houden met het ontwerpen van nog meer sets, waaronder thema-gebonden sets. Leuk!

10x cadeautjes inpakken

Happy Wrapping: cadeautjes inpakkenEen Happy Wrapping inpakset bevat voldoende materiaal om ca. 10 cadeautjes van een gemiddeld formaat in te pakken. Wat je in het pakket vindt?

  • 10 vellen inpakpapier (A4, dubbelzijdig geprint in kleur)
  • 5 minikaartjes
  • 5 ansichtkaarten
  • 2 stickervellen

Een Happy Wrapping set kost € 15,-. Omgerekend is dat dus € 1,50 extra per cadeautje. Valt dat niet mee?

Inpak-inspiratie

Om je het leven inpakwerk nog wat makkelijker te maken, vind je op de Happy Wrapping-website een dosis inpakinspiratie. Ook om de pakketten met elkaar te combineren. Cadeautjes inpakken was nog nooit zo makkelijk!

Zie jij zo’n tof inpakpakket wel zitten? Ga naar Happywrapping.nl >>

P.S. Bekijk ook mijn Pinterest-board met inpakideeën voor nog meer inspiratie hoe je cadeautjes kunt inpakken met deze toffe sets.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *