Geluk in een doosje

Door  |  0 reacties

Word jij ook zo gelukkig als er weer eens een pakketje bezorgd wordt? Dan is Geluk in een doosje echt wat voor jou!

De postbode maakt overuren door de recensie-exemplaren voor Like & Love (it!), het aantal brievenbusdozen dat op de deurmat valt is inmiddels niet meer bij te houden. Maar van elk pakketje word ik nog steeds blij. En dat is waarom ik Geluk in een doosje zo leuk vind!

Wat is ‘Geluk in een doosje’?

Geluk in een doosje is een concept waarbij je om de maand een brievenbus doos met minimaal acht cadeautjes ontvangt. Wat je ontvangt, is een complete verrassing. Het kunnen stickers of stempels zijn, handgemaakte stempels, kaarten of… verrassing! Wel heeft elk doosje een thema al weet je nooit van tevoren welk thema. Juist, wederom een verrassing. En dat maakt dat dit doosje openmaken wel heel bijzonder is.

Het leukste is om aan de slag te gaan met de acht cadeautjes. Verstuur die ene mooie kaart naar een vriend die je al lang niet hebt gesproken, ga op zoek naar dat bijzondere winkeltje, volg de DIY-tip en maak zo de mooiste cadeautjes zelf.

Geluk in een doosje verschijnt elke even maand en per doosje betaal je 12,-, tenzij je meer edities achter elkaar besteld. Dan profiteer je van een fijne korting!

Getest!

Jeuh, van Geluk in een doosje mocht ik dit concept daadwerkelijk testen. Eerder deze maand viel de oktober-editie (die nog te bestellen is!) op de mat (want handig brievenbusdoosje). Alleen de verpakking is al een cadeautje op zich. Eenmaal geopend wilde ik eerst alles bekijken, maar leuker is om het bijgeleverde thema-magazine eerst te lezen.

Het thema van oktober is Puur Natuur en volledig in herfstsfeer. Ik natuurlijk niet alles verklappen wat er in zit, maar om je toch een kijkje in de keuken te geven…

  • ByVIRANIE heeft er een fan bij. Wat zijn haar groeikaarten, ansichtkaarten die je na ontvangst in je tuin kunt begraven, waarna je in het voorjaar mooie veldbloemen hebt. Hoe leuk! En omdat ik ook een kortingscode heb gekregen, ga ik maar een voorraadje thuis aan leggen.
  • Nog meer kaartenliefde: Zusss. Unieke, basic & stoere ansichtkaarten die ook helemaal in het thema Puur Natuur passen.
  • Heb je altijd Hello Fresh al eens willen testen? Met de cadeaubon van 20,- kan dat nu extra voordelig.

Meer gaan we natuurlijk niet verklappen. Bestel zelf nu nog de oktober-editie en wordt ook gelukkig van zo’n bijzonder doosje.

Ga naar Gelukineendoosje.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *