Eierdooier scheiden moeilijk? Nu niet meer!

Door  |  0 reacties

Een van de vervelendste klusjes tijdens het bakken van een taart: de eierdooier scheiden van het eiwit. Herken je deze irritatie? We vonden een handige keukentool voor je.

Ze zeggen dat oefening kunst baart, maar ik vraag het me af in dit geval. Ik heb nog steeds niet de handigheid gevonden. Hoe kun je de plakkerige eierdooier scheiden van het eiwit zonder dat je hele aanrecht na afloop ook plakt? Het vervelende is dat je het ook nog eens secuur moet doen, want als je niet goed scheidt, kan je gerecht er door verpest worden.

Eierdooier scheiden: zo doe je dat!

Als je net als ik de handigheid maar niet onder de knie krijgt, dan is er maar één oplossing: op zoek naar de juiste tool. En die vonden we voor je: de Yolk Fish.

Knijp in dit apparaatje en je eierdooier wordt opgezogen. Laat het apparaatje weer los als je de Yolk Fish boven een bakje hebt hangen en jouw eierdooier wordt daar gedropt. Zo kan zelfs een klein kind, of een bodybuilder of je oma, een eierdooier scheiden. En jij dus zeker ook!

Bestel dit handige apparaatje voor slechts € 11,99 op Cadeau-cadeau.nl >>

Voor deze review werd een Yolk Fish beschikbaar gesteld door Cadeau-Cadeau.nl.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *