Lou’s Big Bag: de tas waar echt alles in past

Door  |  2 reacties

Worstel jij ook elke dag om álles in je tas te krijgen? En mis je een tas die bij bijna elke gelegenheid past? De oplossing is heel simpel: Lou’s Big Bag!

O My Bag, Lou's Big BagWat een hel kan het zijn om een goede, multi-inzetbare tas te vinden. Eentje waarmee je boodschappen kunt doen, maar die je ook mee kunt nemen naar het werk en waar je MacBook Air in kwijt kunt. En eentje die het liefst ook nog groot genoeg is als je een nachtje ergens gaat slapen of naar het strand gaat. Niet te netjes (want strand), wel casual (want boodschappen), maar ook een tikje zakelijk (want werk).

Ben je die zoektocht wel eens gestart? Ik kan je vertellen: hij is niet makkelijk. En dus bespaar ik je graag die zoektocht, ik deed hem al voor je. De uitkomst: Lou’s Big Big van O My Bag! Door zijn grote formaat – vriendlief grapte heel leuk: “Is deze gemaakt voor lange mensen?” – kan alles er in, maar lomp doet hij nimmer aan, altijd even stijlvol!

A la Mary Poppins

Herinner je je nog die tas van Mary Poppins? Een tas die bodemloos lijkt en waar maar van alles uit blijft komen… Dat effect bereik je met de Lou’s Big Bag En hoeveel je er ook in gooit (en dat tikt hier snel aan: portemonnee, MacBook Air, telefoon, flesje water, make-up tasje, notitieboekje, e-reader, moet ik nog even doorgaan?) overzichtelijk blijft de Lou’s Big Bag altijd. De binnenkant biedt namelijk diverse vakjes (eentje afsluitbaar met rits) om je kleinere spullen in op te bergen. Zodat je je sleutels (of je lipgloss) zo tevoorschijn tovert.

Steun het goede doel!

O My Bag - Lou's Big BagLou’s Big Bag is gemaakt door het O My Bag, een merk dat niet alleen bekend staat om haar stoere doch klassieke modellen, maar ook om hun eerlijke manier van werken. Dit fair trade merk zorgt dat je je niet schuldig voelt over je aankoop.

De tassen zijn gemaakt van eco-leer dat gelooid is zonder schadelijke chemicaliën. Minder milieuvervuiling! Daarbij worden alle tassen gemaakt door de lokale Indiase bevolking, die eerlijke lonen en uitkeringen krijgen. En trainingen en opleidingen. Zodat ook hier de economie groeit. Daar geef je toch met liefde je geld aan uit?

Lou’s Big Bag: de details

Lou’s Big Bag is al enige tijd een bestseller bij O My Bag en heeft onlangs een make-over gehad. In dezelfde stijl: gemaakt van vervaagd canvas, met eco-leren hengsels en een eco leren stuk front panel. De voering is gemaakt van legergroen katoen. Met een afmeting van 51 bij 51 cm is hij groot genoeg voor je laptop of een middagje winkelen.

Enthousiast geworden? Voor € 99,- is deze tas van jou.
Ga naar de webshop van O My Bag om te bestellen >>

Voor deze review stelde Oh My Bag een Lou’s Big Bag beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Dionne

    9 oktober 2014 at 19:00

    Wat een mooie tas! ik vind het sowieso een mooi merk!

  2. Marte

    17 november 2014 at 12:51

    Ook heeeeel fijn inderdaad! Cool! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *