9x bijzonder mooi

Door  |  0 reacties

We steken het niet onder stoelen of banken: we houden bij Like & Love (it!) van mooie dingen. Ongeacht wat ze kosten. Neem nu de webshop BijzonderMOOI*: geen IKEA-prijzen, maar dan heb je wel echt mooie producten met een top-kwaliteit.

Ken je BijzonderMOOI* al? Deze webshop vol Nederlands design is één van de eerste webshops die ik bezoek als ik op zoek ga naar nieuwe accessoires voor in huis of de leukste cadeautjes. Gewoon omdat de producten die ze hebben ook echt bijzonder mooi zijn. Ik laat je graag kennis maken met dit mooie merk en ging op zoek naar mijn favoriete bijzonder mooie producten. Kijk je mee?

9x bijzonder mooi

Alles over deze bijzonder mooi-producten

1. Supertof! Een vrolijk polkadot tafelkleed voor vrolijke ontbijtjes in het weekend.

2. Ik moest mezelf er elke dag op attenderen dat ik genoeg water zou drinken. Sinds ik deze waterkan op mijn bureau heb staan, gaat dat zonder problemen!

3. Studio Roofbijzettafel met een felle grafische print. Gemaakt van massief beukenhout. Ook als kruk leverbaar (apart).

4. Ooit had ik een enorm lange zoektocht naar dé perfecte nachtlampjes. Helaas kende ik BijzonderMOOI* toen nog niet, anders was ik zeker voor dit bloemen-lampje gegaan.

5. Als ik één gladde muur in huis zou hebben (maar helaas) dan zou ik gaan voor dit behang van steigerhout.

6. Op het lijstje voor de verjaardag van een neefje of zoontje van vriendin: dit toffe astronauten-dekbedovertrek.

7. Als stationery-liefhebber ben ik verliefd geworden op deze papieren wensbootjes.

8. Mijn favoriete kleurencombinatie voor dit najaar vind je terug in dit plaid. Tof!

9. Handig voor op je bureau: deze kurken opberger voor je tablet, telefoon en meer.

Wat vind jij bijzonder mooi van het assortiment van BijzonderMOOI*? Ik hoor het graag van je.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *