9x regenjassen om de show mee te stelen!

Door  |  1 reactie

Het is herfst, de blaadjes vallen van de bomen en de regen komt met bakken uit de lucht. Normaal gesproken vinden wij regen he-le-maal niet leuk, maar met een hippe regenjas is het ineens een stuk minder erg. Wij zochten ze voor je uit: 9 regenjassen om de show mee te stelen!

Sinds ik een mooie regenjas heb van Happy Rainy Days vind ik een fikse regenbui helemaal niet meer zo erg. Met een fijne regenjas, die er ook nog eens leuk uit ziet, trotseer je zonder problemen elke regenbui. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel leuke en hippe regenjassen te vinden en hoeft een regenjas helemaal niet meer suf en saai te zijn. Vanaf nu fiets je vrolijk door de regen met één van deze regenjassen om de show mee te stelen!

9x regenjassen

Alles over deze regenjassen om de show mee te stelen

1. Een mooie lange regenjas met zwart-zand print van Happy Rainy Days. Van de naam alleen al word je vrolijk!

2. Met deze doorschijnende gele regenjas zal je zeker de show stelen door de zonnige kleur!

3. Een regenjas met hartjes! Lief door de print, maar ook stoer door de donkerblauwe kleur en een opvallend gekleurde roze rits.

4. Deze lange polka dot regenjas is van ASOS en heeft een schattige babyblauwe kleur.

5. Regen op een festival? Geen enkel probleem! Deze regenjas is festival-proof: lekker kort en opvallend gekleurd in rood metallic.

6. Met deze hippe transparante regenjas blijft je fantastische outfit gewoon te zien!

7. De AGU SEQ Urban is een regenjas en poncho ineen. Door de zijkanten van de regenjas open te ritsen heb je ook een handige poncho om over het stuur te hangen. Blijven ook je bovenbenen droog tijdens het fietsen!

8. Een mooie romantische regenjas met kanten look. Een echte eye-catcher!

9. Dierenprints zijn nog steeds hot! Deze regenjas van Soaked in Luxury heeft een gave panterprint.

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

1 reactie

  1. Bianca

    15 oktober 2014 at 13:06

    Leuk! Ik vind vooral nr 6 & 8 erg gaaf 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *