HASHTAG365: musthave fotoboek

Door  |  0 reacties

Wat als je jezelf als taak oplegt om gedurende 365 dagen elke dag een zwart/wit foto te maken? Dan word je niet alleen beter in fotograferen, je geeft uiteindelijk ook nog je eigen fotoboek (HASHTAG365) uit.

Dat overkwam Sjoerd Spendel en Lennart de Jong, beide het fotograferen met de paplepel ingegoten gekregen door hun vader. Drie jaar geleden startte hun 365 dagen-project, puur omdat ze zich wilde ontwikkelen in fotografie. Ze deelden hun foto’s eenvoudig via Tumblr, en voor wie niet bekend is met dit social network; neem eens een kijkje. Tumblr is een content-platform waarbij beeld voorop staat en je vindt hier dan ook veel fotoblogs.

Hashtag365 fotoboekDie van Lennart & Sjoerd werd door hun foto’s echter bovengemiddeld bezocht. Ze kregen veel aandacht van fotografen en van mede-bloggers, en dat stimuleerden hen nog beter te worden:

“Als Lennart een foto maakt die ik heel tof vind, wil ik binnen een week een foto maken die ik minstens zo tof vindt.” Sjoerd

Die gedrevenheid resulteerde uiteindelijk in bijna 300.000 volgers over de hele wereld. Daar kunnen wij alleen van dromen!

En dan hebben ze ook nog eens een eigen fotoboek uitgebracht deze maand, HASHTAG365.

Een koffietafel-boek dat bij de fervente fotoliefhebbers zonder twijfel in de smaak valt. In dit boek, dat inmiddels meer dan 365 foto’s bevat, vind je een overzicht van de beider mannen en drie jaar lang op pad met hun camera. Allen in zwart/wit. Van simpel dagelijks tot enorm bijzondere platen. Maar allen even mooi vastgelegd.

Titel: HASHTAG365
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Prijs: € 27,50

Bekijk Hashtag365 op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *