9x pepernoten recepten om je vingers bij af te likken

Door  |  0 reacties

De discussie van Zwarte Piet blijft gesprek van de dag. Wij laten het gaan. Als je maar niet aan onze heilige pepernoten komt. Die eten we het liefst het hele jaar door (wat nu ook kan!). Zo uit de verpakking. Of… we maken een van deze geweldige pepernoten recepten.

De pepernoten liggen alweer enige tijd in de winkel – lijkt dat nu elk jaar vroeger te worden of niet…? – en elke week is het een strijd in de supermarkt. Maar ja, als je een artikel met pepernoten recepten op de planning hebt dan moet je wel. De eerste pepernoten-kilo’s zitten er op de redactie van Like & Love (it!) dus al aan. En we vrezen dat er nog wel een aantal volgen dit jaar.

Ook bij jou als je deze pepernoten recepten ziet. Die moet je toch gewoon maken?

9x pepernoten recepten

Alles over deze pepernoten recepten

1. Op zoek naar een eenvoudig en snel te maken nagerecht? Deze pepernoten tiramisu zet je binnen 20 minuten op tafel. Ook kindvriendelijk als je de tia maria er uit laat.

2. IJs kun je prima het hele jaar door eten, zeker als ‘ie zo lekker is als met dit pepernoten recept: chocolade pepernoten ijs.

3. Voor onze gluten- en suikervrije volgers: deze zelfgemaakte chocolade pepernoten van Focus on Foodies mag jij ook gewoon!

4. “Een beetje vreemd, maar wel lekker”, lazen we op de website Fidalicious. En het klopt helemaal. Probeer dus snel deze pompoen pepernoten.

5. To die for! Onze twee lievelings-lekkernijen verzameld in deze kruidnoten met witte chocolade (en cacao).

6. Bak in plaats van de huidige pepernoten eens de originele Oud-Hollandse pepernoten.

7. Pepernoten doen hun naam echt eer aan met de toevoeging van deze noot: amandel.

8. Niet alleen lekker om te eten, maar ook nog eens leuk om op tafel te zetten tijdens een zondagmiddag spelletjes spelen met de hele familie: pepernoten cupcakes.

9. Als klap op de vuurpijl: deze chocolade pepernoten taart. En ja, die kun jij echt wel zelf maken! Ons lukte het ook.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *