9x hippe wasmanden

Door  |  0 reacties

Op een schaal van 1 tot 10 scoren wasmanden niet heel erg hoog als het aankomt op aantrekkelijkheid. Het liefst zet je ze in een hoekje achter de kast, omdat ze vaak afbreuk doen aan je inrichting. Tenzij je de juiste vindt! We gingen voor je op zoek naar hippe wasmanden.

Oktober staat traditiegetrouw als woonmaand bekend. Deze maand besteden we dan ook elke dag minimaal één artikel aan wonen. Van de beste woonshops tot de mooiste woonaccessoires. En ja, ook die woonaccessoires waar je normaal geen aandacht aan besteedt, die een ondergeschoven kindje zijn. Wasmanden bijvoorbeeld.

Wanneer heb jij ooit hippe wasmanden gezien? NU! We gingen op onderzoek uit en vonden negen wasmanden die wel in een modern interieur staan. Welke wordt het voor jou?

9x hippe wasmanden

Alles over deze hippe wasmanden

1. Opvallen doet deze waszak met fluorescerende tekst zeker. Extra leuk: op Kekootje.nl vind je meer van dit soort zakken voor diverse plekken in huis.

2. Nooit meer je donkere en witte was door elkaar met deze Cosy&Trendy Dubbele Wasmand, die ook nog eens leuk is om te zien.

3. Match je wasmand met de kleuren van je interieur. Deze strakke wasmanden van Brabantia zijn in zes kleuren verkrijgbaar; zwart, grijs, rood, geel, paas, blauw en geel.

4. We zijn dol op kleine grapjes in het interieur. Zo ook op deze wasmand in de vorm van een wasmachine.

5. Niet de goedkoopste in dit rijtje met hippe wasmanden, maar wel onze favoriet: deze House Doctor-wasmand op wielen.

6. Deze multifunctionele mand van Ferm Living kan dienst doen als wasmand, speelgoedmand en zelfs prullenbak. Handig!

7. Een wasmand zonder de saaie looks van een wasmand, maar 100% design: de Reisenthel Looplaundry. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

8. We love color! En kleur haal je zeker in huis met deze knalroze wasmand.

9. Deens design haal je in huis met deze strakke, maar stijlvolle wasmand van Zone Denmark. In diverse modellen & kleuren verkrijgbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *