The Origin Chocolate Event

Door  |  1 reactie

Chocolade: alleen al de gedachte eraan, maakt dat wij gaan glimlachen. Al eeuwen bekend om zijn werking en verslavend lekker, is het ook nog eens geweldig te combineren met de meest bijzondere ingrediënten. Wil jij weten wat 25 internationale top-chocolatiers met chocolade toveren? Kom dan naar het Origin Chocolate Event!

Wat is het Origin Chocolate Event?

Het Origin Chocolate Event is een heerlijke dag die in het teken staat van chocoladehoogtepunten. Naast de mogelijkheid om je smaakpapillen te strelen, kun je die dag naar verschillende lezingen, een debat meemaken over het thema ‘chocolade en gezondheid’ en de wereldpremière meemaken van het spel ChocoJeopardy.

Wanneer is het?

Op 25 oktober ben je welkom van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Waar is het?

Het Origin Chocolate Event vindt plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63 in Amsterdam.

Voor wie is het?

Voor chocoholics, ontdekkingsreizigers en Azteken to be. Voor de liefhebber van de cacoaboon en chocohobbyist. Voor de onderzoeker die vanuit wetenschappelijke hoek wil meepraten over dit bijzondere goedje. En natuurlijk voor jong en oud die gewoon wil experimenteren en koken met chocola.

Waarom mag je het Origin Chocolate Event niet missen?

Vanwege de chocola! Uiteraard. Maar ook vanwege de lezingen en natuurlijk de wereldpremière van het spel. Maar zeker ook vanwege het 3-gangen Chocoladediner de avond ervoor, waarbij chef Chris Naylor van het met één Michelinster bekroonde NH restaurant Vermeer het hoofdgerecht verzorgt en de befaamde Belgische chocolatier Dominique Persoone een tongstrelend toetje voor je op tafel zet.

Wat kost het?

Een ticket kost online € 12,50, aan de deur betaal je € 16,50. Voor het Chocoladediner betaal je € 55,- excl. drank.

Laatste tips?

  • Er zijn beperkte plaatsen voor het diner en dit is, let op, de avond ervoor! (24 oktober)
  • Loop eerst een rondje langs alle stands en ga dan rustig her en der een (klein) stukje proeven
  • Kom met het openbaar vervoer, parkeren in de stad is op zaterdag en ware uitdaging

Koop hier direct jouw ticket voor het Origin Chocolate Event >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

1 reactie

  1. Bianca

    21 oktober 2014 at 09:46

    Haha geweldig! Lijkt me echt erg gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *