Jouw leven in tekeningen

Door  |  0 reacties

Is het niets voor jou om elke dag jouw dag van je af te schrijven in woorden, maar wil je je leven wel graag documenteren, bij voorkeur in tekeningen? Dan hebben we een uniek tekendagboek gevonden: My Beautiful Life.

My Beautiful Life, tekendagboekOf je nu een vergevorderde tekenaar bent of juist meer wilt tekenen en wilt oefenen, My Beautiful Life is geschikt voor jou.

Jouw leven in tekeningen aan de hand van opdrachten

Dit prachtige sketchboek met maar liefst 156 pagina’s tekenplezier biedt je alle ruimte om belangrijke momenten en dingen in je leven in tekeningen vast te leggen.

Aan de hand van opdrachten die het boek – dat als subtitel My autobiography in drawings heeft – je geeft, documenteer je je leven,.

Wat voor opdrachten je kunt verwachten? Je zult onder andere een familie-stamboom moeten tekenen, maar ook bijvoorbeeld de inhoud van je koelkast of vakantieherinneringen. Leuk, leuk, leuk!

Titel: My Beautiful Life
Uitgever: Chronicle Books
Prijs: € 16,49

Bekijk op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *