Nooit meer morsen met koffie

Door  |  0 reacties

Weer koffie over je notitieboekje omdat je thermosbeker heeft gelekt in je tas. Of op je shirt omdat je onverwacht moet remmen. Met de Contigo West Loop is dat verleden tijd.

Contigo West Loop: wat is het?

Contigo West Loop is een hightech thermosbeker waar wij wel heel erg blij van worden. Je kunt hem eenvoudig openen, zonder risico op morsen. Je kunt hem op slot zetten zodra je hem in je tas doet. Hoe heet je koffie of thee ook is, je handen zul je nooit branden en dan ziet hij er ook nog eens tof uit en is hij in felle kleuren verkrijgbaar. Omdat het oog ook no steeds wat wil.

Hoe werkt het?

Het unieke aan de Contigo West Loop is dat deze voorzien is van een slim autoseal-systeem dat er voor zorgt dat de beker niet meer lekt en dat morsen met koffie verleden tijd is. Je bedient dit systeem met één vinger. Door zachtjes te duwen ontstaat er een kleine opening waar je door kunt drinken. Laat je de knop los dan sluit het systeem zich weer. Omdat dit knopje onbewust in je tas aangeklikt kan worden is er tevens een ‘slot’ ingebouwd. Klik deze in en de autoseal-knop zal geen effect meer hebben. Ideaal toch?

Warm, warmer, warmst!

De verpakking van Contigo West Loop belooft dat je koffie of thee door de speciale vacuüm isolatietechniek en de dubbel RVS-wand vier uur warm blijft. Ja, die kennen we van eerdere thermosbekers en dat willen we toch zeker testen. Test geslaagd! Sterker nog: we raden je aan om je thee eerst iets te laten afkoelen alvorens je deze in de thermosbeker schenkt. Onze was na twee uur nog loei- en loeiheet.

Overigens kun je de West Loop ook gebruiken om koude dranken in de zomer koud te bewaren. Ze blijven dan tot maar liefst 12 uur koel. Ideaal als je een dagje op pad gaat.

Wat kost dat?

De beker – verkrijgbaar in wit, stainless steel, oranje, roze, rood, zwart, groen en blauw – is helaas niet goedkoop. Voor een 470 ml thermosbeker is de adviesprijs € 32,95. Gelukkig hebben we hem op Bol.com al voor € 29,99 gevonden. Toch een kleine meevaller. En de prijs is hij wel waard. Want hoeveel shirtjes we hier al niet hebben weggegooid vanwege koffievlekken…

Bestel de Contigo West Loop op Bol.com >>

Voor deze review stelde de producent een reviewexemplaar beschikbaar.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *