9x de leukste Halloween DIY’s

Door  |  1 reactie

Voor jezelf of stiekem voor je kinderen: deze toffe, soms wat griezelige Halloween DIY’s zijn prima tijdvermaak voor het komende regenachtige weekend.

Laat maar overwaaien naar Nederland: Halloween. Elke wijk zou toch veel leuker worden met kleurrijke pompoenen voor de deur? En is Halloween stiekem niet veel leuker dan Sint Maarten. Trick ’n Treat is toch veel makkelijk te onthouden dan een liedje over koeienstaarten. En kinderen kunnen zich ook nog eens in de leukste outfits hijsen.

Helaas… Halloween is nog niet ingeburgerd in Nederland en of dat ooit echt gebeurd? Wij betwijfelen het. Toch kun je zelf wel een beetje Halloween in huis brengen met deze Halloween DIY’s.

9x Halloween DIY's

Alles over deze Halloween DIY’s

1. Met een paar slimme tips maak je van een eenvoudig blik een toffe lantaarn, met tekst of nog leuker naam. De handige tips lees je op Jollymom.com.

2. Verras je kinderen met deze snoepjesmonster snoeppot. Of geef je zelf een reden om lekker veel te snoepen komend weekend.

3. Super-eenvoudig te maken, zelfs door de jongste kinderen: vleermuizen van toiletrollen. Ga maar vast sparen voor een hele familie aan vleermuizen. Een andere leuke variant is overigens deze lamp vol vleermuizen.

4. Voor de volwassen Halloween-liefhebbers: een spookachtig goed drankje.

5. Aan pompoenen geen gebrek als je simpelweg oranje ballonnen in huis hebt. En een zwarte stift voor enge koppies!

6. Umbre is nog steeds hot. Tijd voor umbre pompoenen. En die mogen echt wel het hele jaar voor je deur! Ook leuk om toe te passen op wijnflessen (met normale pompoenen er naast).

7. Spinnenwebben in huis, liever niet. Maar deze zijn te leuk, gemaakt van vuilniszakken.

8. Waar mason jars vroeger werden gebruikt om etenswaren te bewaren, worden ze tegenwoordig overal voor ingezet (daar binnenkort een artikel over). Zo ook voor Halloween. Hoe leuk is deze Halloween-verlichting?

9. Spooky ijsblokjes maak je eenvoudig met snoepwormpjes. Of met plastic spinnetjes of oogballen.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Bianca

    22 oktober 2014 at 12:26

    Erg leuk om te zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *