940 zaterdagen: een uniek document voor jouw kind

Door  |  0 reacties

De vele dagboeken die we hier met de regelmaat van de klok reviewen, zijn met name voor jezelf. Om je eigen geluksmomenten vast te leggen, om structuur in je leven te krijgen. Maar waarom niet een dagboek voor je kind bijhouden? 940 saturdays bijvoorbeeld.

Ik wil met dit boek ouders stimuleren om op stap te gaan met hun kinderen, en leuke activiteiten te ondernemen. Aan het hand van het ingesloten activiteiten-handboek kunnen zij elke zaterdag tot een memorabele zaterdag maken. Waarmee dit boek voor heel veel extra en mooie herinneringen zorgt in het leven van je kind. – Harley Rotbart, auteur

940 zaterdagen op een rij

940 zaterdagen, 940 saturdaysEen unieke manier om meer uit het familieleven te houden: vanaf de geboorte van je kind tot aan diens 18e verjaardag maak je een verslag van de zaterdagen. En ja, dat zijn maar liefst 940 zaterdagen. Je kunt je voorstellen dat je daarna een uniek keepsake document in handen hebt!

Maar het draait niet alleen om het eindresultaat. Nee, het draait des te meer om de weg er naar toe. Dit boek zorgt, door middel van bovengenoemd activiteitenboek, voor heel veel extra leuke momenten in het leven van je kind. Het brengt je op ideeën die je anders misschien niets eens had gehad.

In het (Engelstalige) activiteitenboek vind je 1.000 ideeën gesorteerd op leeftijd. Zo sla je nooit de plank mis en krijg je nooit (meer) te horen: “Mama, dat is toch te kinderachtig!”.

Cadeau-idee

Bevalt jouw beste vriendin/zus/collega binnenkort van haar eerste kind? Een uniek kraamcadeau is dit zonder twijfel. Voor € 20,99 is hij van jou!

Titel: 940 saturdays, family activities & keepsake journal
Uitgever: Random House USA inc.
Prijs: € 20,99

Bekijk 940 Saturdays op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *