Tegen beter weten in: hoe lang kun je leven met een leugen?

Door  |  0 reacties

Na haar bestseller Op de man af is Jane Fallon terug. Tegen beter weten in is wederom een roman om van te smullen.

Waar Tegen beter weten in over gaat

Tegen beter weten in, Jane FallonIn Tegen beter weten in beschrijft Jane Fallon wat er gebeurt als Jen moet kiezen: liegen om de lieve vrede te bewaren, of de waarheid vertellen en het risico lopen dat haar gelukkige leven met haar man en schoonfamilie uit elkaar klapt.

Jen heeft een schokkende ontdekking gedaan. Als ze het aan haar man Jason vertelt, dan zou hij er vast wel weer overheen komen, maar zou hij haar ooit vergeven dat zíj het hem heeft verteld? Het kan een scheur in haar huwelijk veroorzaken. Stel dat ze het zou vertellen aan iemand anders in Jasons familie, een groep mensen van wie ze meer houdt dan van haar eigen familie, dan zou het hun uiteendrijven. Zij zal erbuiten vallen, ze was natuurlijk al van de koude kant…

Als ze het nou eens aan helemaal niemand vertelt? Hoelang zal ze dat volhouden? Hoe lang kan ze leven met een leugen?

Wat wij van Tegen beter weten in vonden

We smulden al van Op de man af, maar ook van haar andere boeken Krijg je wel, Vierspel en Tussen twee zussen zijn we fan. En Tegen beter weten in doet hier niet aan onder.

Jane is even scherpzinnig en grappig als altijd en weet je me te nemen in het lastige parket waarin Jen zit. En je blijft je afvragen: “Wat zou ik hebben gedaan?” En het einde? Die is niet zo voor de hand liggend als je zou verwachten.

Bestel dit boek op Bol.com >>
(ook als e-book verkrijgbaar)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *