9x glibberige, griezelige & gruwelijk lekkere Halloween recepten

Door  |  0 reacties

Halloween-hapjes, Halloween-koekjes, Halloween-cupcakes: we kunnen er duidelijk niet genoeg van krijgen. En dus gaan we nog even verder, met meer Halloween-recepten. Stuk voor stuk gruwelijk lekker!

Aankomende week wordt in Amerika massaal Halloween gevierd (de herkomst lees je in ons eerdere artikel), in Nederland gaat dat echter bijna geluidloos aan ons voorbij. Op hier en daar een Halloween-party na. Bij ons gaan kinderen pas met Sint Maarten langs de deuren.

Dat weerhoudt ons echter niet om deze week niet alleen extra veel aandacht aan Halloween te besteden op Like & LOve (it!), maar ook om zelf in de avonduren toch wat Halloween-baksels en brouwsels te maken. Kunnen we vast oefenen voor als het ooit wel een hype wordt in Nederland. Die je mee met deze toffe Halloween recepten?

Halloween recepten

Alles over deze Halloween recepten

1. Letterlijk een dessert to die for. Een begraafplaats met Oreo’s. Nooit geweten dat een begraafplaats zou leuk kon zijn!

2. Rijst & wortelsap: meer heb je niet nodig om een kleurrijke rijsttafel vol pompoenen neer te zetten. Zo krijg je je kinderen wel aan het eten.

3. Voor brownies mag je me altijd wakker maken, ook als ze vergezeld gaan van spookjes. Geen probleem, die neem ik met liefde op de koop toe met dit Halloween recept.

4. Van alle Halloween recepten wordt deze waarschijnlijk het meest gewaardeerd door kinderen: mummie-worstenbroodjes.

5. Dit bloederige drankje gaat niet ongemerkt aan je voorbij, let op je alcohol-promillage.

6. Schrikken doe je niet van deze (te schattige) spookjes-pizza, schrokken zul je wel. Superlekker!

7. Kaas-olijven-dip in de vorm van een vrolijke pompoen. Ideaal voor een regenachtige oktoberdag!

8. Spaghetti maak je een stuk leuker voor de kinderen als je het creepy inpakt.

9. Deze heksenketel is lekkerder dan hij er uit ziet. Het is de ideale punch voor een griezelfeestje!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *