Meneertje Appel: armbanden voor stoere mannen

Door  |  5 reacties

Sieraden & mannen: het is niet een combinatie die altijd samen gaat. Maar wat als je nu deze armband eens om de arm van je stoere vent doet? Wedden dat hij de show steelt?

Sinds onze winactie met Mevrouwtje Appel vorig jaar, volg ik Maaike (de vrouw achter dit geweldige merk) op de voet. Elke keer komt ze weer met nieuwe producten en elk product schreeuwt: ‘Koop mij’. Als je er van houdt om je kleding met je sieraden te matchen zeker.

Zo heb ik inmiddels ook een sliderarmband met divere sliders in mijn sieradenkistje liggen. En nu heeft Maaike weer iets geweldigs bedacht: geweldige mannenarmbanden onder de naam Meneertje Appel.

Voor stoere mannen

Verder dan een horloge kom ik bij mijn vriend niet snel: “Sieraden zijn voor vrouwen”. Soms koopt hij op vakantie een armbandje, maar de ‘souvenir’ belandt dan snel in de la. Tot ik hem de Meneertje Appel-armbanden liet zien. “Stoer!”, was zijn eerste reactie.

De leren Meneertje Appel-armbanden zijn verkrijgbaar in drie varianten:

 • Met een persoonlijke coördinaat, bijvoorbeeld van je huis of misschien wel van de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Coördinaten die je overigens niet zelf hoeft te berekenen, dat doet Mevrouwtje Appel voor je aan de hand van het adres.
 • Met een quote naar wens. Op de website van Mevrouwtje Appel vind je al veel voorbeelden, maar je kunt ook zelf een quote aandragen.
 • Net als de vrouwenvariant, maar dan stoerder: een mannelijke slider-armband

Meneertje Appel, armbanden voor mannenEenmaal de variant gekozen, sta je nog voor twee keuzes. Ga je voor antraciet, lichtgrijs of bruin? En in het geval van de eerste twee varianten: wil je dat het metalen plaatje met stoer koord of met studs is vastgemaakt?

Ideaal!

De armbanden zijn voorzien van een verstelbare sluiting, waardoor het past om de pols van praktisch elke man (17,5 tot 22,5 cm). De eerste twee varianten kosten € 29,99 en de laatste € 39,99.

Win een Meneertje Appel

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Heb je geen geduld en geef je jouw vriend (of welke andere man dan ook) liever gisteren dan vandaag zo’n toffe armband?
Ga naar de website van Mevrouwtje Appel >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

5 reacties

 1. Anita H.

  28 oktober 2014 at 01:16

  Ik ga voor de “MnrtjeAppel antraciet – stuud”. Bestemd voor een goede vriend die dit volgens mij wel een heel leuk cadeau vindt.

 2. Karlijn Willems

  28 oktober 2014 at 22:49

  Joehoe…eindelijk kan mijn man Julio een armband om zijn pols. Twee jaar na zijn ongeluk heeft hij geen brace meer en kan hij zijn pols bijna pijnvrij gebruiken. Tegen de verwachting van de doktoren in. Hoezee…dat moeten we vieren met zo’n stoere armband

  • Redactie

   23 november 2014 at 15:13

   @ Karlijn: gefeliciteerd! Je bent de winnares van de Meneer Appel-armband. Laat je ons even weten naar welke armband je voorkeur uit gaat en wat je adres is?

 3. Moniquesuijker

  29 oktober 2014 at 12:23

  Voor mijn eigen mijnheertje appel!!! Frank dus gewoon omdat ie t verdient!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *