Nieuw! UGG Home Collection

Door  |  0 reacties

Als het op UGG’s aankomt, zijn de mening vaak verdeeld: je houdt er van of niet. Maar wat je er ook van vindt, in de winter zijn ze wel verdomd warm en behaaglijk. En dat geldt ook voor hun nieuwe huis-collectie. Geen schoenen, maar kleden, kussens & meer.

Over de UGG Home Collection

Ben je dol op je UGG laarzen? Of ben je wel fan van de (luxueuze) materialen die dit Australische merk gebruikt? Dan moet je snel een kijkje nemen bij de UGG Home Collection. In deze nieuwe collectie vind je kussen, dekens, plaids en zelfs schapenvellen die jouw winter een stuk warmer en comfortabeler zullen maken. Ja, ook als je niet van de laarzen houdt (ik ben zelf geen fan, ook geen tegenstander overigens), moet je wel van deze natuurlijke collectie houden.

De UGG Home Collection wordt niet alleen gekenmerkt door het gebruik van zachte en natuurlijke materialen, ook worden er natuurlijke kleuren gebruikt: wit, beige en grijs. Passend in haast elk interieur! En hoewel UGG een Australisch merk is (waar je toch echt niet verwacht dat de Aussies zulke warmen laarzen nodig hebben!), deze home collection heeft meer weg van de Scandinavische merken.

De accessoires kun je eenvoudig los van elkaar kopen, bijvoorbeeld als je een eyecatcher in je woonkamer wilt. Ze zijn echter ook zo gemaakt dat je ze eenvoudig kunt mix & matchen, voor als je een volledig UGG-interieur wilt.

Ugg Home Collection

Wat kost dat?

UGGS zijn niet alleen veel besproken om hun uiterlijk, maar ook om hun prijzen. De laarzen zijn alles behalve goedkoop. En helaas, als je een budget-liefhebber bent zal je ook afknappen op de prijs van de UGG Home Collection. Leg je graag wat geld neer voor kwaliteit, dan zullen de prijzen je echter niet afschrikken. Plaids bestel je vanaf € 129,95, kussens vanaf € 79,95 en schapenvelletjes kun je bestellen vanaf € 99,95.

Bekijk de UGG Home Collection >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *