9x wekkers waar je wel vrolijk wakker van wordt

Door  |  1 reactie

Auch, het is weer donker als de werkdag aanbreekt. De wekker wordt dagelijks vervloekt en uit bed komen is een drama. Leuk zal het nooit worden, maar met deze wekkers word je wel een stukje vrolijker wakker.

De favoriete knop op mijn wekker: snooze. En het liefst klik ik hem drie keer in momenteel. Waar ik in de zomer nog wel mijn bed uit kan komen, wordt het al een stuk lastiger als alles in het donker is gehuld. Wakker worden doe ik doorgaans met mijn ogen. Als die wakker zijn, is mijn geest dat ook. En mijn lichaam. Maar nu het donker is, ontwikkel ik – net als elk jaar – weer een meer haat dan liefde verhouding met mijn wekker. Tijd voor een wekker die dan in elk geval vrolijk is om naar te kijken. Zodat ik iets minder chagrijnig wakker word…

9x wekkers

Alles over deze wekkers

1. Rustig & relaxed wakker worden lukt zonder twijfel met de tweet wekker. Wat is er nu fijner wakker worden dan met het geluid van tsjirpende vogeltjes? Zelfs mogelijk in de stad nu!

2. Vul de H2O-wekker met water en je wekker wordt voorzien van energie. Een stopcontact is niet nodig, handig!

3. Als ik midden in de nacht wakker schrik, moet ik weten hoe laat het is. Of eigenlijk: hoe lang ik nog kan slapen. Vaak grijp ik mis als ik het knopje van de wekker zoek om de cijfers te laten oplichten. Deze houten kubus showt je de tijd zodra je in je handen klapt. Zo grijp je nooit meer mis!

4. Geen goedkope wekker, maar wel briljant gevonden: met de Emily-wekker hoef je je hoofd niet meer te kantelen om de tijd af te lezen. Geniaal toch?

5. Op deze Lexon wekker geen snooze-kop. Flip hem op de andere kant en hij gaat meteen uit. Ideaal als je echt een keer je wekker wilt negeren! (en gewoon erg grappig) Verkrijgbaar in 10 kleuren.

6. Zelf getest en het werkt echt: de Philips Wake-up Light. Deze week simuleert de zonsopgang in 1,5 minuut zodat je langzaam aan licht gewend raakt, terwijl de vogeltjes (of andere natuurlijke geluiden, aan jou de keuze) langzaam steeds harder beginnen te tsjilpen. Dat is pas natuurlijk wakker worden! Ook al is het ook mogelijk om wakker te worden met je lievelings-radiozender.

7. Wil jij een wekker die zo min mogelijk ruimte inneemt? Deze mini-wekker van Lexon heeft ondanks zijn kleine formaat (slechts 5 x 5 x 5 cm) genoeg opties. Zo kun je direct zien, door de ingebouwde weerfunctie, of een dun vest genoeg is of dat je beter een extra dik vest kunt pakken. In zes kleuren leverbaar, dus goed te matchen met de inrichting van je slaapkamer.

8. Je kunt simpelweg wakker gemaakt worden met de tijd in het display, je kunt voor jezelf (of als verrassing voor je partner wiens wekker je zet) ook een tekst invoeren. Dat is nog eens leuk wakker worden met de Gingko uMessage.

9. Deze handige wekker van (wederom) Lexon projecteert de tijd eenvoudig op je plafond of je muur. Nooit meer zoeken naar kleine cijfertjes! (wat heel erg onhandig is als je zoals ik ’s nachts je lenzen niet in hebt)

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Bianca

    29 oktober 2014 at 10:45

    Die wekkers zijn zeker leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *