Silo 6: een mega lifestyle store in Harderwijk

Door  |  0 reacties

Gelegen in de haven op steenworp afstand van het Dolfinarium en de oude molen in Harderwijk (Marie Curiestraat 2B) ligt het unieke pand van Silo 6. Een tot enorme woonwinkel en showroom verbouwde oude graan silo, waar diverse woon gerelateerde producten worden aangeboden van bekende merken.

Welke merken kan je bij Silo 6 vinden?

Rondwandelend door het prachtige pand opgebouwd met oude bouwmaterialen, komt men onder andere langs verschillende shop in shops van Riviera Maison, Riverdale, PTMD en Funiture. Vele accessoires van andere bekende merken als Pols’s Potten, House Doctor, VT Wonen en PIP Studios worden gecombineerd met leuke en stoere meubels. Ook is er een grote kinderafdeling met de mooiste stukken om een kinderkamer uniek te maken.

Waarom je een bezoekje moet brengen aan Silo 6

Het verschil met andere bekende woonwinkels is de wat eigenzinnige collectie. Je vind diverse grote woonmerken in de winkel, maar ook handgemaakte items van kleine leveranciers. Deze combinatie maakt de winkel net anders dan de mega-stores met massaproductie.

silo 6 Harderwijk

Onze top 3 producten bij Silo 6

1. De Treetop (€ 69,-). Met zijn grillige teakhouten boomstamblad en zwart metalen poten is dit een leuke, unieke en betaalbare bijzettafel.

2. Chandelier Large Bottle nickel (€ 199,-). Leuke hanglamp gemaakt van flessen.

3. The Emporar (€ 84,95). Ik ben er nog niet over uit of het leuk is voor in de woonkamer of voor in de kinderkamer, maar uniek en decoratief is het zeker!

Benieuwd geworden naar meer? Neem een kijkje in de webshop van Silo 6 >>

Reacties

Willemijn (26) is een levensgenieter, wordt blij van kleine dingen en werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ze is geïnteresseerd in kunst & cultuur, design en eten. Minstens één keer per jaar maakt ze een verre reis en de wenslijst van plekken waar ze geweest wil zijn wordt er niet korter op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *