Het hart van een vrouw

Door  |  0 reacties

Vriendschap, relaties & geheimen: dat is waar het nieuwste boek van bestseller auteur Cathy Kelly om draait. Even gedetailleerd als altijd beschrijft ze het leven van drie moderne vrouwen in Het hart van een vrouw.

Waar Het hart van een vrouw over gaat?

Het hart van een vrouw, Cathy KellyOp het moment dat Michael & Kathy hun huwelijk aankondigen, kijkt iedereen er opgewonden naar uit. Ondanks dat er drie vrouwen in hun omgeving zijn die worstelen met hun gevoelens.

Leila, Katys beste vriendin, heeft een succesvolle muziekcarrière. Met haar zelfverzekerde uitstraling probeert ze haar stukgelopen huwelijk te vergeten.

Grace, Michaels moeder, is al vijftien jaar gescheiden. Toch twijfelt ze nog steeds over de beslissingen die ze destijds heeft genomen.

En Vonnie, eigenaresse van Natural Cake, stort zich met hart en ziel op de bruidstaart om zo haar eigen verdriet achter zich te laten en haar nieuwe relatie een kans te geven voor zichzelf maar ook voor haar jonge zoon.

Wat wij vonden van Het hart van een vrouw

Eerder boeken gelezen van Cathy Kelly en stiekem fan? Direct kopen, want deze zal ook meer dan aan de verwachtingen voldoen. Nooit een boek van Cathy Kelly gelezen? Dit is een mooi boek om kennis te maken met haar.

Soms een beetje voorspelbaar, maar elke situatie en elk karakter is zo mooi omschreven dat het boek ondanks dat van begin tot het einde, pagina voor pagina, blijft boeien.

Titel: Het hart van een vrouw
Uitgeverij: The House of Books
Prijs: 19,95

Bekijk op bol.com
(ook als e-book verkrijgbaar voor € 4,99)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *