Laura’s Bakery: blog voor bakkers

Door  |  3 reacties

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: foodblogs. Of dat erg is? Nee. Verdomd handig! Maar hoe weet je nu wat de beste en leukste foodblogs zijn? Wij gingen voor je op zoek. Deze week een nieuwe foodblog, of eigenlijk bakblog, in de spotlights: Laura’s Bakery.

Over Laura’s Bakery

Ben je dol op zoetigheden, bakken, taarten, cakes & alles wat daar bij komt kijken, dan ben je op deze foodblog aan het goede adres. Laura’s Bakery bestaat sinds 2010 en wat aanvankelijk begon als hobby om vrienden en familie op de hoogte te houden van avonturen in haar keuken, is uitgegroeid tot een van de grootste bakblogs van Nederland. Tijd om te kijken wie er achter deze blog zit.

Laura dus, 24 jaar en wonend in Haarlem. Als klein meisje stond ze al samen met haar ouders in de keuken en toen ze wat ouder was ging ze hier zelf mee verder. Hoe ingewikkelder het recept, hoe groter de uitdaging. En toen kwam daar ook nog eens de liefde voor decoreren bij. Inmiddels wordt ze blij van alles dat een combinatie is van bakken & decoreren en het liefst doet ze de hele dag niet anders. Hoewel… fotograferen & schrijven vind ze ook heel leuk. En dat komt dus allemaal samen op haar blog.

Wat kun je verwachten van deze bakblog?

Op Laura’s Bakery draait zoals gezegd alles om bakken én decoreren. Je vindt er niet alleen heerlijke recepten, maar ook handige stappenplannen, reviews van bakgerelateerde producten, boeken en meer. Haar inmiddels grote database, dat krijg je na vier jaar bloggen, bestaat uit zowel zoete als hartige recepten en rond de feestdagen kun je er helemaal je hart ophalen. Wij kijken al uit naar al haar kerstbaksels.

Een greep uit de recepten van Laura’s Bakery

Hoe leuk en eenvoudig bakken en decoreren kan zijn, kom je achter als je de handige recepten en stappenplannen van Laura leest. En er staat genoeg om je uren mee te vermaken. Toch zijn er recepten waar wij steeds weer naar terugkeren, onze favorieten:

Nieuwsgierig geworden? Ga naar Laura’s Bakery >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

3 reacties

 1. Laura's Bakery

  1 november 2014 at 13:49

  Wat een leuk stukje hebben jullie geschreven over Laura’s Bakery, dankjulliewel 😀

 2. Trudy

  1 november 2014 at 17:09

  De nieuwsbrief van Laura’s Bakery komt een paar keer per week.
  Een aanrader!!
  Ze maakt echt hele originele dingen.

 3. Gustavo Woltmann

  6 februari 2017 at 18:03

  Ziet er leuk uit, bedankt voor de tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *