Be Inspired: vrolijk design kleurboek voor volwassenen

Door  |  2 reacties

Door de populariteit van kleuren voor volwassenen schieten kleurboeken als paddenstoelen uit de grond. Het is als uitgever inmiddels haast onmogelijk op te vallen met jouw versie. Daarom brengen steeds meer uitgevers thema-kleurboeken uit. Zoals uitgever Terra Lannoo doet met Be Inspired, een design kleurboek voor volwassenen.

Voor dit unieke kleurboek voor volwassenen werkte uitgeverij Terra Lannoo samen met de ontwerpers van Eijffinger, die bekend staan om hun geweldige behang en stoffen, vol kleurrijke motieven.

De filosofie van Eijffinger

De slogan van Eijffinger sluit helemaal aan bij de huidige hype van het kleuren voor volwassenen.

“Decorating the world with creativity”

Ze willen al meer dan 135 jaar jouw wereld mooier maken met hun uitgesproken en kleurrijke designs. En nu mag je zelf je wereld vrolijker maken met dit unieke design kleurboek voor volwassenen.

Wat kun je verwachten van dit design kleurboek voor volwassenen?

Kleuren voor volwassenen wordt door steeds meer mensen gezien als dé methode om stress tegen te gaan en/of los te laten. Je bent met je gedachte tijdelijk helemaal nergens, weg familiesores, weg werkperikelen.

Be Inspired: design kleurboek voor volwassenenMet Eijffinger-motiefjes ben je wel een tijdje zoet, en dus een tijdje weg van je sores. Hun behang en stoffen zijn voorzien van ingewikkelde en vaak drukke motieven en dat maakt dat je veel vakjes hebt in te kleuren in slechts een enkele tekenplaat. En dan te bedenken dat dit boek meer dan 100 pagina’s bevat!

Het boek bevat tal van verschillende dessins, met voor ieder wat wils. Van romantische kleurplaten tot vintage kleurplaten. Van exotische kleurplaten tot nostalgische kleurplaten. En mocht je bekend zijn met het behang en de stoffen van Eijffinger dan zul je vast heel wat bekende patronen tegenkomen.

Naast alle tekeningen vind je in het album overigens ook inspiratie-foto’s, zodat je een voorbeeld kunt nemen aan het echte behang. Zo ga je je kleurplaten eens anders inkleuren!

Titel: Be Inspired, design colouring book
Uitgeverij: Terra
ISBN: 9789089896247
Prijs: 14,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. San

    1 november 2014 at 19:06

    Wat een gave weer, komt weer op mijn verlanglijstje!!!

  2. Marieke

    2 november 2014 at 17:37

    Deze komt ook zeker op mijn verlanglijstje, ziet er echt enorm leuk uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *